Món Esport
Nigel Hayes, quart fitxatge del Barça
  • CA

El Barça continua reforçant la seva plantilla uns dies després d’haver començat la pretemporada. L’equip blaugrana ha fet oficial el fitxatge de Nigel Hayes, procedent del Zalgiris Kaunas. Aquest jugador nord-americà de 2, 03 metres d’alçada ocupa la posició d’aler, tot i que també pot jugar d’aler-pivot.

Hayes té 26 anys i compta amb tres temporades d’experiència a Europa. Aquest basquetbolista també va provar sort a l’NBA durant la temporada 2017/18, però tan sols va disputar nou partits en tres equips diferents. El nord-americà va fitxar pel Galatasaray la temporada següent, on va superar els 15 punts per partit de mitjana a l’Eurocup.

Els bons números del jugador a Turquia li van permetre fer el salt a l’Eurolliga de la mà del Zalgiris Kaunas, on va coincidir una temporada amb Sarunas Jasikevicius. L’aler ha format part de l’equip lituà durant els dos últims cursos, on ha guanyat la Lliga i la Copa de Lituània i ha superat els nou punts per partit de mitjana a l’Eurolliga.

Hayes arriba a un Barça que vol superar el registre de la temporada passada, on va guanyar la Copa i la Lliga ACB. Per tal d’aconseguir això, ja ha realitzat tres fitxatges més a banda del nord-americà: Nico Laprovittola, Sertac Sanli i Rokas Jokubaitis.



Més notícies
Memphis Depay, jugador del Barça | FC Barcelona
Memphis rescata un punt de San Mamés (1-1)
Notícia: Memphis rescata un punt de San Mamés (1-1)
Comparteix
El Barça empata contra l'Athletic Club en la segona jornada de Lliga
Eric Garcia, jugador del FC Barcelona | FC Barcelona
Eric Garcia va jugar a San Mamés després de perdre el seu avi
Notícia: Eric Garcia va jugar a San Mamés després de perdre el seu avi
Comparteix
Ronald Koeman ha lloat la professionalitat del futbolista català

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa