Eric Garcia va jugar a San Mamés després de perdre el seu avi

Ronald Koeman ha lloat la professionalitat del futbolista català

El defensa del Barça Eric Garcia va jugar com a titular en l’empat del conjunt blaugrana davant l’Athletic Club a San Mamés. El futbolista català va decidir estar present en aquest duel tot i haver rebut la notícia de la pèrdua del seu avi unes hores abans.

El central no va gaudir del seu millor partit a Bilbao. De fet, Eric Garcia va acabar expulsat al minut 90 per impedir amb una dura entrada que Nico Williams finalitzés una jugada d’un contra un davant Neto. El defensa ha estat titular als dos primers partits de Lliga del Barça tot i haver arribat tres dies abans de l’inici del campionat per la disputada dels Jocs Olímpics.

L’entrenador del Barça, Ronald Koeman, es va desfer en elogis cap a Eric Garcia a la roda de premsa posterior al partit: “És un gran professional per haver jugat després de la pèrdua del seu avi. Li desitgem el millor en la seva situació personal”

Joan Martret, l’avi d’Èric Garcia, va ser futbolista en diversos equips catalans com el Martorell, el Gavà, L’Hospitalet, l’Esparreguera, el Viladecans o el Sallent. Més tard, va ser entrenador i va arribar a dirigir el juvenil de l’Espanyol. Joan Martret també va ser president de la Penya Barcelonista de Martorell.

Més informació

Nou comentari