Món Esport
Tràgic cap de setmana per Ferrari, que no n’aprèn, i llença el mundial

Un cop més, Ferrari ha començat amb gairebé tot de cara per competir contra Red Bull al Gran Premi de Bakú, Azerbaidjan. Charles Leclerc ha sortit en primera posició per veure si aquest cop podia confirmar que Ferrari és competitiu, ja que porta varies ‘pole positions’ consecutives que no s’han completat amb victòries a la carrera per diversos factors. Doncs bé, no ha estat pas el cas, puix res més començar, el pilot mexicà de Red Bull, Sergio Pérez, ha avançat Leclerc a la primera corba del circuit urbà de Bakú, ja anunciant que el Gran Premi pels vermells podria no acabar tan bé com ha iniciat. No obstant això, un canvi d’estratègia de l’escuderia italiana ha tornat a posar Chalres Leclerc al capdavant de la cursa, però, l’alegria ha durat poc al box de Ferrari, ja que Carlos Sainz ha abandonat per un error al sistema hidràulic avançant el que unes voltes més tard li podria passar a Leclerc.

Un nou triomf per Max Verstappen

L’altra cara de la moneda de la cursa, Max Verstappen, ha començat en una situació molt més complexa pel dels Països Baixos, ja que ha sortit des de la quarta posició i ha vist com el seu principal competidor pel mundial, ha tornat a abandonar sense puntuar per segon cop en les tres darreres curses. Això no obstant, no treu pas mèrit a Verstappen, que ha imposat un ritme molt bo durant tota la cursa que li ha permès acabar en la primera posició i guanyar de nou per posar un ampli matalàs de punts entre ell i la resta de pilots.

Verstappen, el favorit per revalidar el mundial de Fórmula 1

Un cop ha acabat la cursa, Max Verstappen ha demostrat que aquells dubtes de Red Bull de principi de temporada respecte a la fiabilitat del cotxe han desaparegut per complet als garatges de l’escuderia austríaca. És més, es pot arribar a dir que la fiabilitat que ara es posa més en dubte és la de Ferrari, que estan veient com un campionat del món de constructors i de pilots que començaven liderant se’n va en orris després dels darrers caps de setmana. A hores d’ara, el favorit és Red Bull amb molta diferència pel mundial de constructors i Max Verstappen pel de pilots, el qual ja va aconseguir l’any passat en una de les temporades més memorables de la història de la Fórmula 1.



Més notícies
Marcelo, exjugador del Reial Madrid | Europa Press
El Madrid es desprèn d’un dels seus jugadors més llegendaris
Notícia: El Madrid es desprèn d’un dels seus jugadors més llegendaris
Comparteix
Marcelo s'acomiadarà demà del madridisme
Roger Federer, tenista professional | Europa Press
Roger Federer parla de Rafa Nadal i dona pistes del seu futur professional
Notícia: Roger Federer parla de Rafa Nadal i dona pistes del seu futur professional
Comparteix
Roger Federer: "És increïble el que ha aconseguit en Rafa"
Aficionats del Nàstic de Tarragona | Nàstic
El Nàstic pica de cap i queda estabornit en acabar sense l’ascens a Segona
Notícia: El Nàstic pica de cap i queda estabornit en acabar sense l’ascens a Segona
Comparteix
El Vila-real supera per zero gols a dos al Nàstic
Cristhian Stuani, jugador del Girona | CD Tenerife
El Girona empata tot i merèixer més i haurà de guanyar a Tenerife (0-0)
Notícia: El Girona empata tot i merèixer més i haurà de guanyar a Tenerife (0-0)
Comparteix
El Girona ha jugat un bon partit a Montilivi, però, es jugarà el tot o res a Tenerife

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa