Món Esport
Alonso torna al podi amb èpica i Verstappen domina a la Fórmula 1

Fernando Alonso torna a tenir un cotxe competitiu. L’Aston Martin de l’asturià és molt ràpid i avui, a la primera cursa de la temporada, a Bahrain, ha aconseguit entrar al podi. Al capdavant, els Red Bull han exhibit múscul i Max Verstappen té ganes de revalidar el títol. Alonso s’ha refet d’un mal inici, en el qual s’ha tocat amb el seu company d’equip, Lance Stroll, i ha remuntat des de la setena posició fins a la tercera. Quan semblava que les seves opcions de podi s’esvaïen, un problema al motor de Charles Leclerc li ha obert el camí a la tercera plaça. Per obtenir-la, ha hagut de lluitar amb Carlos Sainz, però els pneumàtics nous d’Alonso han fet la feina i ha pogut avançar el madrileny. Un podi que pot servir d’avís per a competidors: enguany, ‘El Nano’ donarà guerra.

Mal començament, final perfecte

El començament de la cursa ha estat nefast per a Alonso. A la sortida ha vist com els Mercedes el superaven, després d’haver-se tocat amb Stroll, el seu company d’escuderia. Tot feia indicar que no seria la tarda del pilot espanyol. No obstant això, ha aconseguit remuntar des de la setena posició a la tercera, gràcies a una unió de gran pilotatge, bona estratègia i sort. L’abandonament de Leclerc, poques voltes abans de finalitzar la carrera, li ha donat la possibilitat d’assolir el podi dos anys després i no l’ha desaprofitat. Es tracta del podi número 99 de l’asturià, que s’ha col·locat darrere de Verstappen i Checo Pérez, no abans de lluitar contra el seu compatriota Sainz, qui ha acabat quart, aguantant les envestides de Lewis Hamilton.

Fernando Alonso, entrant al seu cotxe abans de la classificació | Europa Press
Fernando Alonso, entrant al seu cotxe abans de la classificació | Europa Press

Verstappen domina amb autoritat el primer GP

Verstappen ha començat el Mundial de Fórmula 1 tal com va acabar el darrer, amb triomf. Els Red Bull s’han mostrat forts i dominants, decidits a assolir un nou títol. Sembla difícil que algú li pugui discutir la corona al neerlandès, ben custodiat pel seu company, el mexicà Pérez. A banda d’això, serà bonic veure la lluita per la segona, tercera i quarta posició. Tot feia indicar que es tractaria d’una lluita entre Ferrari i mecedes, però la inesperada irrupció d’Aston Martin ha alterat els plans de les escuderies. Caldrà veure com evolucionen els cotxes, però s’espera un Mundial d’allò més apassionant.



Més notícies
Fernando Alonso, entrant al seu cotxe abans de la classificació | Europa Press
Alonso baixa del núvol, però avisa els seus competidors
Notícia: Alonso baixa del núvol, però avisa els seus competidors
Comparteix
El pilot espanyol sortirà des de la cinquena posició al Gran Premi de Bahrain de F1
Fernando Alonso, pilot d'Aston Martin, durant la pretemporada del Mundial de 2023, en el Circuit Internacional de Barein | Europa Press
Fernando Alonso, el pilot més ràpid de tots, a dos dies de la primera cursa
Notícia: Fernando Alonso, el pilot més ràpid de tots, a dos dies de la primera cursa
Comparteix
El pilot de Fórmula 1 il·lusiona amb una primera posició en els entrenaments de divendres al Gran Premi de Bahrain
Fernando Alonso, pilot d'Aston Martin | Europa Press
Alonso en té prou amb deu minuts per viure el primer malson de la temporada
Notícia: Alonso en té prou amb deu minuts per viure el primer malson de la temporada
Comparteix
L'escuderia d'Aston Martin ha hagut d'aturar el motor del cotxe conduït per Felipe Drugovic després d'estar només deu minuts a la pista
El Govern autoritza la modificació dels contractes per organitzar els Grans Premis de F1 i de MotoGP
Notícia: El Govern autoritza la modificació dels contractes per organitzar els Grans Premis de F1 i de MotoGP
Comparteix
La renegociació inclou eliminar el pagament del cànon als organitzadors dels dos esdeveniments

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Viva egpaña a març 06, 2023 | 13:20
    Viva egpaña març 06, 2023 | 13:20
    Aston Martin, fitxen un fugat de Red Bull robant documentació d’en Newey, ho paga un moru i lloguen un put. Ñol per conduirmel cotxe. D’aqui un mes, que el RB haurà evolucionat, els lladres i el ñordo es quedaran amb un carretó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa