Món Esport
Fernando Alonso consuma la seva frustració i canvia d’escuderia

Fernando Alonso, pilot de Fórmula 1, ha consumat la seva frustració amb la seva actual escuderia i, a partir de la temporada vinent, correrà per Aston Martin un cop aquesta escuderia ha anunciat oficialment que fitxa l’asturià. Deixarà, doncs, Alpine quan hagi complert dos anys amb l’equip francès, i substituirà Sebastian Vettel en l’equip britànic, ja que l’alemany ha anunciat que es retirarà de la competició.

Fernando Alonso, molt emocionat

En un comunicat que Aston Martin ha compartit a la seva pàgina web, l’asturià ha celebrat el moviment: “Aston Martin està aplicant clarament l’energia i el compromís per guanyar i, per tant, és un dels equips més emocionants de la Fórmula 1 actualment. Conec Lawrence Stroll [propietari de la marca] i Lance Stroll [el seu futur company] des de fa molts anys, i és molt obvi que tenen l’ambició i la passió per triomfar a la Fórmula 1″.

A més, el bicampió del món ha vist “com l’equip ha atret sistemàticament grans persones amb pedigrí guanyador, i m’he adonat del gran compromís amb les noves instal·lacions i recursos a Silverstone. Ningú a la Fórmula 1 avui dia està demostrant una visió més gran i un compromís absolut per guanyar, i això ho converteix en una oportunitat realment emocionant per a mi”.

“Alonso és un guanyador compromès com jo”

Per la seva banda, Lawrence Stroll, en el mateix comunicat, ha explicat que “fa molts anys que conec i admiro Fernando Alonso, i sempre ha tingut clar que és un guanyador compromès com jo. M’he proposat reunir les millors persones i desenvolupar els recursos i l’organització adequats per tenir èxit en aquest esport altament competitiu, i aquests plans estan prenent forma a Silverstone”.

En aquest sentit, al canadenc li ha semblat “natural convidar Alonso a formar part del desenvolupament d’un equip guanyador, i en les nostres últimes converses vam comprovar molt ràpidament que tenim les mateixes ambicions i valors, i era lògic i fàcil confirmar la nostra voluntat de treballar junts”.

D’aquesta manera, Alonso tancarà una etapa a Alpine que, fins ara, ha estat molt decebedora. Va fitxar per l’escuderia francesa en el seu retorn a la Fórmula 1 l’any 2021. El primer any va ser nefast, ja que, a banda d’acabar en la desena posició a la classificació general i amb només un podi en els vint-i-dos gran premis, el seu cotxe va experimentar molts problemes mecànics. Aquest curs tot apuntava que les coses millorarien, però ha passat just el contrari.



Més notícies
Fernando Alonso, pilot de Fórmula 1
L’esbroncada d’Alonso al seu equip que demostra la seva gran frustració
Notícia: L’esbroncada d’Alonso al seu equip que demostra la seva gran frustració
Comparteix
L'escuderia Alpine va tornar a causar-li problemes al Gran Premi d'Àustria
Fernando Alonso, pilot de la Fórmula 1 | Europa Press
Max Verstappen guanya la cursa a l’esprint i Alonso abandona
Notícia: Max Verstappen guanya la cursa a l’esprint i Alonso abandona
Comparteix
Max Verstappen ha acabat primer, Carlos Sainz tercer i Alonso s'ha vist obligat a abandonar abans de començar
Fernando Alonso, pilot de Fórmula 1 | Europa Press
Fernando Alonso treu pit d’un mal resultat que no s’ajusta al seu pla
Notícia: Fernando Alonso treu pit d’un mal resultat que no s’ajusta al seu pla
Comparteix
Fernando Alonso: "Si els McLaren esperaven una errada meva... Improbable."
Charles Leclerc. durant el GP de Bahrain | Europa Press
Doblet de Ferrari enmig de les flames i punxada d”El Plan’ d’Alonso
Notícia: Doblet de Ferrari enmig de les flames i punxada d”El Plan’ d’Alonso
Comparteix
Leclerc ha aconseguit un triomf solvent en un dia negre de Verstappen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa