Món Esport
Max Verstappen guanya la cursa a l’esprint i Alonso abandona

El Gran Premi d’Àustria va començar ahir amb els primers entrenaments lliures i les classificacions per tal de definir com arrancaria la carrera a l’esprint que s’ha disputat aquest dissabte. I és que aquest cap de setmana s’ha tornat a veure com el format tradicional, on només es disputa una única cursa els diumenges, canvia per tal de donar més espectacle durant tot el Gran Premi. Això s’aconsegueix amb la incorporació d’una breu carrera de, en aquest cas, vint-i-tres voltes on es defineixen les posicions per la cursa de l’endemà segons els resultats dels pilots. Max Verstappen ha acabat primer sumant algun punt més pel mundial i assolint l’objectiu de defensar la primera posició de la qual sortia. Charles Leclerc ha acabat segon i el seu company de l’escuderia Ferrari, el pilot espanyol Carlos Sainz, sortirà tercer.

La crònica de la carrera a l’esprint

El líder del campionat del món, Max Verstappen sortia primer de la carrera a l’esprint per defensar la ‘pole position‘ de demà. El pilot dels Països Baixos, com ja ens té acostumats, ha imposat el seu ritme des de l’inici de la cursa, marcant uns grans temps i impedint als pilots de Ferrari <<Charles Leclerc i Carlos Sainz>> que el superessin en cap moment. Només un intent del pilot espanyol, que s’ha posat segon a la primera corba després de superar Leclerc, ha posat en perill la primera posició de Verstappen, però l’acció ha acabat sense èxit. A més a més, la maniobra del pilot madrileny, que no ha estat gens bona, ha acabat provocant que Leclerc recuperés la segona posició ràpidament.

La resta de la cursa ha transcorregut amb certa tranquil·litat, només algun incident com una sortida de pista de Sebastian Vettel, un cop ha picat amb el pilot de l’escuderia Williams Àlex Albon, ha generat un petit ensurt, però el pilot alemany, que ha estat cinc cops campió del món de la Fórmula 1, ha pogut continuar fins a la penúltima volta, ja que tenia el cotxe amb danys considerables i s’ha vist obligat a abandonar. Un altre nom propi ha estat el del mexicà Sergio Pérez, que ha avançat fins a vuit posicions per tal de sortir cinquè a la cursa de demà.

Alonso ha abandonat abans de començar

Fernando Alonso ha patit un problema just abans de començar la cursa que l’ha obligat a abandonar. Aquest fet ha complicat el cap de setmana de l’asturià, que ha vist com demà haurà de sortir des de la penúltima posició desaprofitant un gran avantatge que tenia. Tot i que Alonso haurà de lluitar molt per acabar en zona de punts, el circuit d’Àustria disposa de moltes zones on es poden executar els avançaments i això pot ajudar el pilot d’Alpine a remuntar la situació.



Més notícies
Vinicius Souza, nou jugador de l'Espanyol | RCD Espanyol
L’Espanyol fa oficial l’arribada del seu Vinicius
Notícia: L&#8217;Espanyol fa oficial l&#8217;arribada del seu Vinicius
Comparteix
L'Espanyol incorpora com a cedit al migcampista brasiler Vinicius Souza
Niikola Kalinic, jugador de bàsquet professional | Europa Press
El Barça fa una passa de gegant per incorporar un magnífic jugador
Notícia: El Barça fa una passa de gegant per incorporar un magnífic jugador
Comparteix
El Barça adquireix els drets de Nikola Kalinic després d'un acord amb el València Bàsquet
Dani Alves, exjugador del FC Barcelona | Europa Press
Dani Alves podria tornar abans del previst al Camp Nou
Notícia: Dani Alves podria tornar abans del previst al Camp Nou
Comparteix
El Pumas mexicà, rival del Futbol Club Barcelona, està interessat a incorporar Dani Alves
Ousmane Dembélé, durant un partit de la darrera temporada del FC Barcelona | Europa Press
El sobtat gir de guió de Dembélé que està a un pas de signar amb el Barça
Notícia: El sobtat gir de guió de Dembélé que està a un pas de signar amb el Barça
Comparteix
Dembélé hauria acceptat l'oferta del Barça i només queden acordar un parell de punts més per la firma

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa