Món Esport
Mor Adrián Campos, expilot de Fórmula 1
  • CA

Adrián Campos Suñer, expilot de Fórmula 1, ha mort als 60 anys segons ha confirmat l’escuderia fundada per ell i de la qual n’era president i CEO, Campos Racing. El valencià, figura important en l’àmbit estatal, va ser una de les peces clau en la trajectòria de Fernando Alonso cap a la competició automobilística més prestigiosa i important del món.

“El nostre president i fundador ens ha deixat. El seu cor ha deixat de bategar, però la seva memòria serà el motor que ens mantindrà a tots lluitant per continuar el seu llegat”, ha comunicat Campos Racing. “No trobeu prou paraules de dolor per assimilar la notícia terrible de la mort d’Adrián Campos, una de les grans figures de l’automobilisme espanyol. Seguia complint somnis i projectes dins de la que va ser la seva passió”, s’ha afegit a les condolences la Federació Espanyola d’Automobilisme.

Nascut a Alzira (País Valencià), Campos va disputar 21 Grans Premis a la Fórmula 1 i va participar en el Campionat d’Espanya de Turismes i en altres competicions importants com les 24 hores de Le Mans. En l’escuderia que va fundar després de retirar-se hi van pilotar, entre d’altres, Fernando Alonso i Marc Gené.



Més notícies
Carles Tusquets, president de la comissió gestora del Barça | FC Barcelona
Dura carta de Tusquets a Laporta
Notícia: Dura carta de Tusquets a Laporta
Comparteix
El president de la comissió gestora respon el candidat amb contundència
Gasol i Bryant, en arxiu | Europa Press
L’emotiva carta de Pau Gasol a Kobe Bryant
Notícia: L’emotiva carta de Pau Gasol a Kobe Bryant
Comparteix
El pivot català recorda el seu “germà” un any després de la seva mort

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa