L’emotiva carta de Pau Gasol a Kobe Bryant

El pivot català recorda el seu “germà” un any després de la seva mort

Aquest dimarts va fer un any de l’accident d’helicòpter que va provocar la mort de Kobe Bryant i de la seva filla Gianna. El bàsquet estatunidenc va recordar la Mamba Negra amb homenatges diversos. Un dels més especials va ser el del seu “germà” Pau Gasol, que va publicar una carta a les xarxes socials dirigida a la llegenda dels Los Angeles Lakers.

Et trobo a faltar… No hi ha cap dia en què no et tingui present en el que faig. El teu esperit, la teva determinació i la teva estima continuen brillant en la meva vida i en la de molts altres. Fotografies, vídeos, moments molt especials compartits per innumerables persones que t’han admirat i estimat a la seva manera. He estat increïblement afortunat per haver compartit alguns d’aquests moments al teu costat”, comença el text el pivot català.

Gasol espera que “la Gigi i tu estigueu somrient des del cel veient que les vostres noies són fortes, dolces i meravelloses”. “Estan creixent molt ràpidament, germà. M’hauria encantat que coneguessis la nostra Elisabet Gianna. Ens assegurarem que sàpiga d’on ve el seu segon nom. Us honrem i celebrem les vostres vides. Ens heu deixat tant… Tant de bo que les coses fossin diferent, però sempre estareu en els nostres cors”, finalitza la carta.

Més informació

Nou comentari