Món Esport
Pau Gasol assegura que seria “molt especial” tornar als Lakers
  • CA

Pau Gasol treballa per tornar a l’NBA amb els Jocs Olímpics de Tòquio, que es disputaran l’estiu del 2021, entre cella i cella. El pivot català ha concedit una entrevista a ESPN i ha deixat molt clar que per a ell seria “molt especial” tornar als Los Angeles Lakers, i més ara que la franquícia californiana acaba de fitxar el seu germà Marc per les pròximes dues temporades.

“No mentiré. Seria molt especial, sobretot ara que el meu germà juga allà, però no estic en condicions de ser exigent. No tinc deu ofertes sobre la taula”, ha confessat el de Sant Boi. “Seria increïble que pogués unir-me a l’equip en algun moment”, ha dit. Al diari MARCA, el gran dels Gasol ha afegit que tot i que el seu retorn a Los Angeles seria “bonic”, “han de passar moltes coses perquè això pugui passar”.

“Em centro en el present, a treballar per donar-me l’oportunitat de tornar a jugar. L’aspecte positiu és que la meva relació amb la franquícia dels Lakers és fantàstica: encara que no jugui cap minut més amb la seva samarreta, formo part de la seva història per les històries que hi vaig viure amb en Kobe, en Phil Jackson i altres companys. Això no m’ho treu ningú. A partir d’aquí, el present és que segueixo en un procés de recuperació en el qual hi ha il·lusió, però també incògnites”, ha sentenciat un Pau Gasol que no té juga des del març del 2019.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa