Món Esport
LeBron James honra Kobe Bryant amb una actuació suprema amb els Lakers
  • CA

Els Lakers s’han imposat als Cleveland Cavaliers (115-108) amb una actuació increïble de LeBron James. L’aler d’Ohio ha anotat 46 punts el dia del primer aniversari de la mort de Kobe Bryant. Ha estat, sense cap mena de dubte, una de les millors nits de James des que va aterrar a Los Angeles.

L’hereu espiritual de Bryant als Lakers i actual líder del vigent campió de l’NBA ha homenatjat la Mamba Negra amb la seva màxima anotació de la temporada. L’últim parcial ha estat especialment memorable. Després de fallar sobre la botzina un llançament al final del tercer quart, ha escoltat algun comentari ofensiu des de la banda que l’ha encès. Ha respost sobre la pista: en els darrers 12 minuts ha fet 21 punts.

King James ha completat la seva estadística amb un 7/11 en triples, vuit rebots i sis assistències, mentre que Anthony Davis ha registrat un doble-doble (17 punts i 10 rebots) i Marc Gasol ha estat discret –dos punts, tres rebots i una assistència en deu minuts–. Andre Drummond (25 punts i 17 rebots) ha estat el millor dels visitants.



Més notícies
Carles Puyol presenta la nova samarreta del Barça | FC Barcelona
La nova samarreta del Barça barreja el blaugrana amb la senyera
Notícia: La nova samarreta del Barça barreja el blaugrana amb la senyera
Comparteix
El conjunt culer estrenarà el quart equipament d’aquesta temporada contra el Madrid
Entrada del Camp Nou | Europa Press
Una reunió per resoldre tots els interrogants
Notícia: Una reunió per resoldre tots els interrogants
Comparteix
Aquest dimarts, la comissió gestora del Barça ha d’aprovar el nou calendari electoral

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa