LeBron James honra Kobe Bryant amb una actuació suprema amb els Lakers

Exhibició de l’aler d’Akron el dia del primer aniversari de la mort de la Mamba Negra

Els Lakers s’han imposat als Cleveland Cavaliers (115-108) amb una actuació increïble de LeBron James. L’aler d’Ohio ha anotat 46 punts el dia del primer aniversari de la mort de Kobe Bryant. Ha estat, sense cap mena de dubte, una de les millors nits de James des que va aterrar a Los Angeles.

L’hereu espiritual de Bryant als Lakers i actual líder del vigent campió de l’NBA ha homenatjat la Mamba Negra amb la seva màxima anotació de la temporada. L’últim parcial ha estat especialment memorable. Després de fallar sobre la botzina un llançament al final del tercer quart, ha escoltat algun comentari ofensiu des de la banda que l’ha encès. Ha respost sobre la pista: en els darrers 12 minuts ha fet 21 punts.

King James ha completat la seva estadística amb un 7/11 en triples, vuit rebots i sis assistències, mentre que Anthony Davis ha registrat un doble-doble (17 punts i 10 rebots) i Marc Gasol ha estat discret –dos punts, tres rebots i una assistència en deu minuts–. Andre Drummond (25 punts i 17 rebots) ha estat el millor dels visitants.

Més informació

Nou comentari