Món Esport
Verstappen comença a olorar el Mundial en imposar-se a Mèxic
  • CA

Max Verstappen ha fet un pas important cap a la conquesta del seu primer Campionat del Món. L’holandès s’ha imposat al GP de Mèxic amb molta solvència i ja treu 19 punts d’avantatge a Lewis Hamilton. El pilot britànic ha estat segon a la prova d’aquest diumenge.

La sortida ha estat determinant pel decurs de la prova. Max Verstappen s’ha col·locat primer durant els primers metres del circuit, avançant Valtteri Bottas, que partia des de la pole position i Lewis Hamilton, que sortia en segona posició. El principal culpable que el líder del Mundial hagi assolit la primera posició tan ràpid ha estat Bottas, que ha intentat tapar Hamilton per impedir que el britànic l’avancés. En decantar-se cap a un costat, el finlandès ha deixat molt d’espai lliure i Bottas s’ha trobat un passadís que ha aprofitat per col·locar-se primer. A partir d’aquest moment, l’holandès ha dominat la cursa a plaer.

Hamilton no ha tingut cap opció de disputar la primera posició del podi. De fet, ha tingut moltes dificultats per finalitzar la cursa com a segon, ja que ‘Checo’ Pérez ha arribat a estar a menys d’un segon de distància del pilot de Mercedes. El mexicà jugava a casa i ha mostrat una dosi extra de motivació en rebre l’empenta de la seva afició. Però no li ha estat suficient per assolir la segona posició.

Pel que fa a la resta de la cursa, Bottas ha continuat el seu dia de pega després de l’error que ha comès a la sortida. Daniel Ricciardo s’ha xocat amb el finlandès i tots dos pilots han hagut de passar per boxes de forma urgent. L’aturada ha condemnat a ambdós a les darreres posicions de la classificació i no han tingut opcions de puntuar. Aquest no ha estat l’únic accident del dia. Esteban Ocon ha topat amb Yuki Tsunoda i Mick Shumacher. Aquests dos últims han hagut d’abandonar la cursa.



Més notícies
Nico Laprovittola, jugador del Barça | Barça bàsquet
Dues victòries a domicili i una polèmica en la jornada dels catalans a l’ACB
Notícia: Dues victòries a domicili i una polèmica en la jornada dels catalans a l’ACB
Comparteix
El Barça segueix com a líder i el Manresa i el Joventut lluiten pel bitllet a la Copa
Bagnaia guanya el GP de Portugal | Europa Press
Bagnaia guanya el GP de l’Algarve, que s’ha suspès quan quedaven dues voltes
Notícia: Bagnaia guanya el GP de l’Algarve, que s’ha suspès quan quedaven dues voltes
Comparteix
Àlex Márquez ha estat el més perjudicat per la suspensió de la cursa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: AudreyMup a desembre 03, 2021 | 06:27
    AudreyMup desembre 03, 2021 | 06:27
    Everything you need to run your business. Manage projects, create dazzling proposals and get paid faster. Black Friday! All plans are FREE, no credit card required. https://plutio.app/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa