Món Esport
El cotxe de seguretat brinda una lluita apassionant a l’Aràbia Saudita

Max Verstappen ha guanyat el Gran Premi de l’Aràbia Saudita. L’holandès s’ha vist molt beneficiat en les dues ocasions en què s’ha produït un virtual safety car durant la prova i ha aconseguit la seva segona victòria de la temporada després d’una lluita apassionant amb Charles Leclerc. Aquest últim pilot continua com a líder del Mundial, ja que el vigent campió del món va haver d’abandonar en la primera cursa de l’any.

Els primers llocs tan sols han patit una petita modificació en la sortida. Sergio Pérez i Charles Leclerc han mantingut la primera i segona posició, respectivament, i Verstappen li ha robat el tercer lloc a Carlos Sainz. La mala sort s’ha apoderat de Sergio Pérez just abans de la meitat de la cursa. El mexicà ha entrat a boxes abans que els seus rivals en la lluita per la victòria. Just quan Pérez ha tornat al circuit, Latifi ha patit un accident i s’ha produït un virtual safety car. Leclerc, Verstappen i Sainz han aprofitat aquesta situació per entrar als tallers sense que els seus perseguidors poguessin enxampar-los, ja que tots els automòbils havien de rodar a ritme lent a causa del cotxe de seguretat virtual. Per tant, Sergio Pérez ha quedat relegat a la quarta posició.

Leclerc ha agafat les regnes de la cursa perseguit per Verstappen i Sainz. Les tres primeres posicions no s’han mogut fins que s’ha produït el segon virtual safety car de la prova. El cotxe de seguretat ha permès que les distàncies entre Leclerc i Verstappen s’escurçessin i ambdós han protagonitzat una lluita molt interessant per la primera posició durant les últimes voltes. Finalment, el vigent campió del món ha acabat imposant-se i travessant la línia de meta amb mig segon d’avantatge. Sainz ha completat el podi i Sergio Pérez ha estat quart.

La remuntada de Hamilton es queda a mitges i Alonso Abandona

Mirant més enrere a la classificació, el fet més destacat ha estat la desena posició de Lewis Hamilton. El britànic ha sortit al setzè lloc després de protagonitzar una classificació molt dolenta en la jornada del dissabte. El pilot de Mercedes ha arribat a ser sisè, però ha hagut de fer una aturada al tram final que li ha costat moltes posicions. Pel que fa a Fernando Alonso, segueix sense complir les expectatives generades pels seus seguidors. L’asturià ha abandonat la cursa quan faltaven dotze voltes i se situava setè.



Més notícies
Oleksandr Zinchenko, jugador del Manchester City | Europa Press
El Barça podria fitxar el jugador que va desitjar la mort de Putin
Notícia: El Barça podria fitxar el jugador que va desitjar la mort de Putin
Comparteix
Ferran Torres ha recomanat a la directiva del Barça el fitxatge d'Oleksandr Zinchenko
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press
Florentino Pérez ensenya la porta de sortida al capità del Madrid
Notícia: Florentino Pérez ensenya la porta de sortida al capità del Madrid
Comparteix
Marcelo Vieira no ha rebut cap proposta per renovar i acaba contracte aquest any

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa