Món Esport
Marc Márquez es reconcilia amb la glòria a Texas
  • CA

El pilot català Marc Márquez ha aconseguit la seva segona victòria de la temporada al Circuit de les Amèriques (Austin, Texas). El cerverí ha arrencat la cursa en tercera posició, però ha avançat Francesco Bagnaia i Fabio Quartararo només començar la prova. El lleidatà ja no ha abandonat la primera posició durant tot el circuit i ha acabat amb un avantatge de quatre segons respecte al segon classificat, Fabio Quartararo.

El pilot francès ha hagut de lluitar per conservar el segon esglaó del podi durant la primera meitat de la cursa. Després, Àlex Rins, Jorge Martín i Francesco Bagnaia no han aconseguit disputar la segona posició a Quartararo. L’italià ha estat tercer i Martín ha estat penalitzat amb una long lap faltant tres voltes pel final per sortir-se de la pista. Rins ha estat el gran beneficiat d’aquest fet, ja que ho ha aprofitat per assolir la quarta posició.

Pel que fa a la resta de catalans, Pol Espargaró ha finalitzat en desena posició i Àlex Márquez ha estat desè. Qui no ha tingut tanta sort és Aleix Espargaró, que ha caigut de la moto per cinquena vegada en tot el cap de setmana i, per tant, no ha pogut completar el Circuit de les Amèriques.

La segona posició ha servit a Quartararo per ampliar el seu avantatge com a líder de la classificació del Mundial. El francès té 52 punts més que el seu principal perseguidor, ‘Pecco’ Bagnaia. Tan sols queden tres curses per acabar el Campionat del Món i Quartararo ho té encarrilat, però no sentenciat. La pròxima prova del Mundial tindrà lloc el 24 d’octubre a Misano (San Marino). Després, tan sols quedaran pendents dues curses més, que se celebraran a Portugal, el 7 de novembre i a la Comunitat Valenciana, el 14 del mateix mes.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del City | Europa Press
Pep Guardiola hauria estat propietari d’un compte corrent a Andorra
Notícia: Pep Guardiola hauria estat propietari d’un compte corrent a Andorra
Comparteix
El tècnic hauria utilitzat una societat panamenya per gestionar aquest dipòsit sense que es conegués la seva identitat
Pablo Maffeo, jugador del RCD Mallorca | RCD Mallorca
Un futbolista català, acusat d’insultar greument un entrenador de la Lliga
Notícia: Un futbolista català, acusat d’insultar greument un entrenador de la Lliga
Comparteix
El jugador del Mallorca Pablo Maffeo va protagonitzar una picabaralla amb el tècnic del Llevant, Paco López

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ups a octubre 03, 2021 | 23:30
    ups octubre 03, 2021 | 23:30
    POBRE NOI, tanta llengua fora, sembla tonto.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa