Món Esport
Un futbolista català, acusat d’insultar greument un entrenador de la Lliga
  • CA

El partit entre el Mallorca i el Llevant corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Santander va ser més calent del que estava previst. Els membres d’ambdós equips van protagonitzar una picabaralla al descans. El desencadenant d’aquesta batussa va ser una frase que el jugador del conjunt balear Pablo Maffeo va dedicar al tècnic visitant, Paco López. El futbolista català es va dirigir a l’entrenador rival al camí de vestidors amb les següents paraules: “Calla, que et queden dos dies“. El defensa del Mallorca insinuava que Paco López serà acomiadat en els pròxims dies perquè el seu equip està tan sols un punt per sobre del descens.

Pablo Maffeo es va disculpar per aquesta acció a través de les xarxes socials. El jugador de Sant Joan Despí va exposar el següent a Twitter: “De vegades, la tensió ens porta equivocar-nos. Lamento el que ha succeït, prenc nota i segur que aprendré“.

D’altra banda, l’entrenador del Llevant no va valorar aquest incident en roda de premsa: “No diré mai el que passa als camps, perquè ha de quedar-se allà. Hi ha moltes urgències, exigències i tots volen guanyar. És així de simple”. El tècnic del Llevant va haver de fer front a moltes preguntes sobre el seu futur a la banqueta granota després de perdre per 1 a 0 a Mallorca. Els valencians tan sols han sumat 4 punts de 24 possibles en Lliga.

Aquesta polèmica semblava tancada per part de tots dos jugadors fins que el periodista Pipi Estrada ha decidit donar la serva versió dels fets a través de Twitter. Segons ell, Pablo Maffeo havia dit a Paco López la següent frase: “La meuca de la teva dona sí que cridava de dolor quan la forçava a la cuina, calb de merda“. Aquesta piulada s’ha fet viral ràpidament i, posteriorment, Pipi Estrada ha esborrat aquest tuit, deixant palès que la seva informació era falsa.

Pablo Maffeo ha sortit al pas d’aquesta acusació per part del periodista. El jugador del Mallorca ha respost la piulada d’un mitjà de comunicació que incloïa la informació de Pipi Estrada de la següent manera: “Espero que recapaciteu i veieu que és un tuit fals. Vergonyós és el vostre. Amb 187.000 seguidors heu de tenir més cura amb el que pengeu. Una salutació“.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa