Món Esport
Marc Márquez torna a la glòria i no pot contenir les llàgrimes
  • CA

El pilot català de MotoGP Marc Márquez ha trigat gairebé un any a tornar al lloc al qual estava habituat a ser: a dalt de tot. Després de la greu lesió al Gran Premi de Jerez de l’any passat que el va tenir apartat tota una temporada sencera, ha trigat vuit cites del Mundial del 2021 a recuperar les sensacions d’abans de la caiguda. Finalment, el Gran Premi d’Alemanya ha estat l’escenari del seu retorn a la glòria.

Fins al moment, Márquez havia participat en cinc curses més, en les quals només havia pogut acabar en dues ocasions i en les altres no s’havia ni apropat al podi. Tanmateix, quan hi ha tornat a pujar ha estat per fer-ho de la millor manera possible. El pilot de Cervera, de l’equip Repsol Honda, ha guanyat el Gran Premi d’Alemanya després de dominar-lo des del primer revolt. Quan ha baixat de la moto, tot ha estat alegria i emoció, i no ha pogut contenir les llàgrimes quan ha recordat tot el que ha passat fins que ha pogut tornar a guanyar.

Pel que fa a la resta de pilots, Miguel Oliveira ha estat segon i Fabio Quartararo tercer. El corredor francès continua avançant amb pas ferm cap al Mundial. Aleix Espargaró ha aconseguit una meritòria setena posició i segueix signant la seva millor temporada a MotoGP. El seu germà Pol ha estat desè, Àlex Rins onzè, mentre que Maverick Viñales ha quedat últim. Àlex Márquez ha caigut i ha hagut d’abandonar.



Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa