Món Esport
La dura confessió de Marc Márquez sobre la seva salut mental

El pilot català de MotoGP Marc Márquez ha donat una molt bona notícia quan se l’ha pogut veure sobre la moto en els primers entrenaments del Gran Premi de les Amèriques, a Austin, Texas. A més a més, ha rodat aparentment de forma còmoda i ha estat el cinquè més ràpid de la graella. Tanmateix, Marc Márquez no està bé. Aquest darrer episodi de diplopia ha confirmat que té un seriós problema amb la vista i que cada vegada que rebi un impacte, com per exemple una caiguda, haurà d’anar amb molt de compte, ja que hi hauria risc de tornar a patir aquests episodis de visió doble.

La confessió de Marc Márquez sobre els seus ànims

Ell mateix ha reconegut en una entrevista amb la Cadena SER que no ho està passant gens bé. Ha assegurat que en el darrer Gran Premi, el de l’Argentina, on no va competir, hauria pogut forçar per arribar-hi, però no tenia la motivació per fer-ho: “El problema de visió era menys greu que l’anterior i hauria arribat de forma ajustada a l’Argentina, però no sentia la motivació per assumir riscos, vaig parlar amb el doctor i vaig veure que el millor era quedar-me a casa”. Però Márquez va més enllà i fins i tot diu que es podria haver repetit aquesta mateixa situació amb el Gran Premi de les Amèriques: “Fa dues setmanes no estava motivat ni per a aquest Gran Premi, però la gent del meu voltant m’ha ajudat. Només volia seure al sofà i no preocupar-me per res. Però després el meu germà em va ajudar molt i m’ha empès a tornar a entrenar i així s’acaba reconstruint la motivació. Estic aquí per competir i no per parlar de lesions”.

El pilot de Cervera es torna a aixecar

En qualsevol cas, el mateix Márquez reconeix que ara és el moment de recuperar bones sensacions dalt de la moto, però que pensar a lluitar pel títol és una idea que se’n va molt de la seva realitat actual. “Guanyar sempre és possible, però no és la forma amb la qual encararé aquest cap de setmana”, explica. D’aquesta manera, l’infern en el qual va caure Márquez l’estiu de 2020 es continua manifestant dia rere dia i ja són gairebé dos anys i tres temporades en les quals un dels millors pilots de tots els temps no podrà aprofitar el seu talent i el seu potencial.



Més notícies
Marc Márquez, pilot català de MotoGP | Europa Press
Què és la diplopia i per què pot arruïnar la carrera de Marc Márquez?
Notícia: Què és la diplopia i per què pot arruïnar la carrera de Marc Márquez?
Comparteix
El pilot català ha recaigut dels seus problemes de visió que el van turmentar durant el final de la temporada passada
Marc Márquez, pilot català de MotoGP | Europa Press
El malson de Márquez no acaba i se li reprodueixen els problemes de salut
Notícia: El malson de Márquez no acaba i se li reprodueixen els problemes de salut
Comparteix
El pilot cerverí ha tornat a patir un episodi de diplopia

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vendetta a abril 08, 2022 | 23:04
    Vendetta abril 08, 2022 | 23:04
    Botifler

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa