Marc Gasol estaria a un pas de fitxar pel Girona

El jugador ha deixat l'NBA després de tretze temporades

El pivot català Marc Gasol ha posat punt final a la seva etapa a l’NBA després de tretze temporades a l’elit del basquetbol. El basquetbolista de Sant Boi de Llobregat ha estat traspassat als Memphis Grizzlies per part de Los Ángeles Lakers. Tant la nova franquícia del germà petit dels Gasol com ell mateix han optat per no negociar un nou contracte, ja que la intenció del jugador és marxar dels Estats Units.

Doncs, sembla que el destí de Marc Gasol podria ser el club que va veure la seva eclosió com a jugador i del qual és president, el Girona. L’Esportiu de Catalunya assegura que el fitxatge del pivot per l’equip que dirigeix Carles Marco podria anunciar-se aquest dilluns. El Girona milita actualment a la LEB Or, segona millor categoria del bàsquet espanyol.

El campió de l’NBA amb els Toronto Raptors va presenciar en directe el primer amistós de pretemporada del Girona davant el Cornellà. L’Esportiu assegura que la seva presència en aquest partit no respon únicament al fet de ser màxim mandatari del club. El pivot podria tenir intenció de començar a conèixer els seus pròxims companys d’equip.

Marc Gasol va defensar la samarreta del Girona durant dues temporades entre els anys 2006 i 2008. El seu creixement en aquest club va ser espectacular. De fet, va ser escollit MVP de l’ACB l’any 2008 i es va proclamar campió de la FIBA Eurochallenge.

Un cop va finalitzar la temporada 2007/2008, el català va marxar a l’NBA per defensar la samarreta dels Memphis Grizzlies. La trajectòria del pivot a la millor lliga del món ha estat tot un èxit: va ser escollit com a millor defensor el 2013, va formar part del cinc ideal de la lliga el 2015 i es va proclamar campió de l’NBA el 2019.

Més informació

Nou comentari