Món Esport
Una lesió protagonitza l’estrena del Reial Madrid al nou Bernabéu
  • CA

El Reial Madrid disputarà aquest diumenge (21:00 hores) el seu primer partit al Santiago Bernabéu des que va començar la remodelació de l’estadi. El rival de l’equip de Carlo Ancelotti serà el Celta de Vigo. L’equip madridista ha disputat els seus partits com a local de l’última temporada a la Ciutat Esportiva de Valdebebas mentre el seu estadi estava sotmès a aquest procés de renovació.

Ara, el conjunt blanc torna al seu camp habitual tot i que les obres del Bernabéu encara no han finalitzat. Els jugadors del Madrid estaran acompanyats per 20.000 espectadors. Aquesta xifra tan limitada respon a les restriccions de la covid-19 i a què les obres no permeten que s’utilitzi la totalitat de l’estadi.

Els membres de l’equip madridista van realitzar el seu primer entrenament amb el camp remodelat aquest dissabte, un dia abans d’estrenar l’estadi. El president del club, Florentino Pérez, va assistir a aquesta sessió per donar la benvinguda a tots els jugadors en la seva primera presa de contacte amb el nou Bernabéu.

Però no tot van ser bones notícies en la sessió de l’equip de Carlo Ancelotti. El davanter Gareth Bale va sentir unes molèsties als isquiotibials i no va poder finalitzar l’entrenament. El gal·lès s’havia reincorporat als entrenaments recentment després d’haver jugat dos partits internacionals amb la selecció del seu país. Bale va fer un hat-trick en un d’aquests enfrontaments.

El davanter no estarà disponible pel partit davant el Celta i s’uneix a les baixes d’Alaba, que pateix una sobrecàrrega, i Jovic, amb gastroenteritis. Qui sí que han entrat a la llista de Carlo Ancelotti són Camavinga, nou fitxatge blanc que podria fer el seu debut, i Mendy, que torna després d’una lesió que l’ha impedit estrenar-se aquesta temporada.



Més notícies
Javier Tebas, president de la Lliga | Europa Press
Tebas: “El Barça està segrestat per Florentino Pérez i el madridisme”
Notícia: Tebas: “El Barça està segrestat per Florentino Pérez i el madridisme”
Comparteix
El president de la Lliga acusa Joan Laporta de manipular els pressupostos del club
Cristiano Ronaldo celebra un gol amb el Manchester United | Manchester United
Cristiano Ronaldo brilla al seu retrobament amb Old Trafford
Notícia: Cristiano Ronaldo brilla al seu retrobament amb Old Trafford
Comparteix
El portuguès ha fet dos gols i els red devils han superat el Newcastle per 4 a 1

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa