El Barça supera el València i jugarà la final de la Supercopa

El Barça disputarà la final del primer títol de la temporada aquest diumenge a les 19:00 hores. L’equip de Sarunas Jasikevicius ha superat el València per 87-68 a les semifinals de la Supercopa. El rival dels culers en la lluita per aquest trofeu serà el Reial Madrid, que ha eliminat el Lenovo Tenerife en l’altre enfrontament del dissabte en guanyar per un ajustat 70-72.

Els blaugranes han dominat el partit en tot moment. El Barça ha aconseguit una renda molt àmplia al primer quart, que ha finalitzat amb un resultat de 27-16. Els culers han estat liderats per Brandon Davies, que ha anotat 15 punts. El València ha millorat en defensa al segon quart, però els catalans també. Els jugadors de Jasikevicius tan sols han concedit 12 punts al segon període i han ampliat la diferència abans del descans (45-28).

L’equip de Joan Peñarroya ha remat contracorrent a la segona meitat per tractar de retallar la diferència al marcador. Però les 20 pèrdues de pilota dels valencians i la seva manca d’encert des de la línea de tres (8 encerts de 23 llançaments) han impedit que el marcador s’ajustés. El Barça ha arribat a superar els 20 punts de diferència al segon temps i no ha vist perillar la victòria en cap moment.