La lluita per la vuitena posició s’ajusta i Espanya fa un gran salt al medaller

La delegació espanyola ha passat de la posició 34 a la 18

La lluita per les primeres posicions del medaller cada cop està més ajustada quan tan sols queden tres dies de competició. La Xina segueix liderant la classificació amb 34 ors, mentre que en segona posició estan els Estats Units amb 29. A més, Austràlia ha pres la quarta posició a Gran Bretanya i el Comitè Olímpic Rus ha recuperat la cinquena posició en igualar en metalls daurats als britànics, però superant-la en medalles d’argent.

La disputa per la vuitena posició està més que interessant. França, Itàlia, Països Baixos i Nova Zelanda estan empatades amb set metalls daurats cadascuna. De moment, la delegació francesa ocupa el vuitè lloc perquè té més medalles de plata que les altres tres. No obstant això, qui té més medalles de les quatre és Itàlia, amb un total de 35.

Pel que fa a la delegació espanyola, ha fet un gran salt al medaller gràcies a les dues medalles d’or que han sumat avui Sandra Sánchez i Alberto Ginés. Espanya ha passat d’ocupar la posició número 34 a la 18 en tan sols un dia.

Més informació

Nou comentari