Una saltadora xinesa assoleix la perfecció en un gran dia per a la delegació espanyola

Sandra Sánchez i Alberto Ginés aconsegueixen dos nous ors per a Espanya

La jornada del dijous dels Jocs Olímpics ha estat la més profitosa per la delegació espanyola des que va començar aquest esdeveniment. Dos representants d’Espanya han aconseguit un metall daurat durant el tretzè dia de competició a Tòquio. La primera ha estat la karateka Sandra Sánchez que ha guanyat la prova de kata femenina. Poc després, Alberto Ginés s’ha proclamat campió olímpic a la competició d’escalada combinada masculina.

Altra bona notícia ha estat la classificació de la selecció espanyola femenina de waterpolo per la final dels Jocs Olímpics després de guanyar a Hongria. L’equip de Miki Oca ha assegurat una nova medalla per Espanya. D’altra banda, el combinat espanyol masculí d’handbol no ha pogut superar a Dinamarca i lluitarà pel bronze.

A l’atletisme, el portuguès Pedro Pichardo ha estat guanyador de la prova de triple salt, el nord-americà Ryan Crouser de llançament de pes i la seva compatriota Katie Nageotte al salt amb perxa. També s’han resolt dues curses de curta durada. El jamaicà Hansle Parchment s’ha endut l’or als 110 metres tanques i Steven Gardiner, de Bahamas, als 400 metres. La gran sorpresa ha estat la victòria de l’italià Massimo Stano als 20 quilòmetres de marxa atlètica per davant dels dos japonesos que partien com a favorits, Ikeda i Yamanishi.

Una altra de les grans protagonistes del dia ha estat la xinesa Quan Hongchan, que ha guanyat la medalla d’or amb catorze anys en salt de trampolí. Aquesta esportista ha aconseguit que tots els jutges la puntuessin amb un deu en tres dels seus cinc salts.

Més informació

Nou comentari