Món Esport
Una saltadora xinesa assoleix la perfecció en un gran dia per a la delegació espanyola
  • CA

La jornada del dijous dels Jocs Olímpics ha estat la més profitosa per la delegació espanyola des que va començar aquest esdeveniment. Dos representants d’Espanya han aconseguit un metall daurat durant el tretzè dia de competició a Tòquio. La primera ha estat la karateka Sandra Sánchez que ha guanyat la prova de kata femenina. Poc després, Alberto Ginés s’ha proclamat campió olímpic a la competició d’escalada combinada masculina.

Altra bona notícia ha estat la classificació de la selecció espanyola femenina de waterpolo per la final dels Jocs Olímpics després de guanyar a Hongria. L’equip de Miki Oca ha assegurat una nova medalla per Espanya. D’altra banda, el combinat espanyol masculí d’handbol no ha pogut superar a Dinamarca i lluitarà pel bronze.

A l’atletisme, el portuguès Pedro Pichardo ha estat guanyador de la prova de triple salt, el nord-americà Ryan Crouser de llançament de pes i la seva compatriota Katie Nageotte al salt amb perxa. També s’han resolt dues curses de curta durada. El jamaicà Hansle Parchment s’ha endut l’or als 110 metres tanques i Steven Gardiner, de Bahamas, als 400 metres. La gran sorpresa ha estat la victòria de l’italià Massimo Stano als 20 quilòmetres de marxa atlètica per davant dels dos japonesos que partien com a favorits, Ikeda i Yamanishi.

Una altra de les grans protagonistes del dia ha estat la xinesa Quan Hongchan, que ha guanyat la medalla d’or amb catorze anys en salt de trampolí. Aquesta esportista ha aconseguit que tots els jutges la puntuessin amb un deu en tres dels seus cinc salts.



Més notícies
Quan Hongchan, durant la final de salt de 10 metres | Europa Press
Una saltadora xinesa de catorze anys fa història en aconseguir tres salts perfectes
Notícia: Una saltadora xinesa de catorze anys fa història en aconseguir tres salts perfectes
Comparteix
L'esportista ha guanyat la medalla d'or sent la més jove de tota la delegació xinesa
46 Rossi Valentino (ita), Petronas Yamaha SRT, YZR-M1, action during the 2021 Moto GP Motul TT Assen Grand Prix Netherlands, Dutch Grand Prix from June 25 to 27, 2021 on the Assen circuit, in the Netherlands - Photo Studio Milagro / DPPI
AFP7 / Europa Press (Foto de ARCHIVO)
25/6/2021 ONLY FOR USE IN SPAIN
Valentino Rossi anuncia la seva retirada del motociclisme
Notícia: Valentino Rossi anuncia la seva retirada del motociclisme
Comparteix
L'italià posarà fi a una trajectòria de 25 anys on ha guanyat nou Mundials

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa