LeBron i Ibrahimovic se les tenen pel paper dels esportistes a l’hora d’opinar sobre política

L'aler dels Lakers ha etzibat al suec: "mai callaré quan alguna cosa va malament"

L’etern debat, i Zlatan Ibrahomivic l’ha encarat amb força criticant a LeBron James. El suec, en una entrevista a la cadena sueca Discovery+ Sport, ha declarat: “No m’agrada quan la gent amb qualsevol mena d’estatus parla de política – referint-se a l’aler dels Lakers-. Fas el que se’t dóna bé. Jo jugo al futbol perquè sóc el millor jugant al futbol. No faig política. Si fos polític, em dedicaria a la política“.

James, que sempre ha estat molt implicat en temes polítics i socials, no ha trigat a respondre. L’estrella de l’NBA s’ha referit a les paraules del futbolista suec atenent els mitjans després del seu partit davant els Portland Trail Blazzers. James ha declarat: “Mai callaré quan alguna cosa està malament. Jo parlo per la meva gent, parlo d’igualtat, d’injustícia social, racisme, supressió de vot sistemàtica…”.

Aquest debat ha estat molt candent els últims mesos als Estats Units, sobretot en el context de les eleccions presidencials del passat mes de novembre. Aleshores, altres jugadors com Kevin Durant van rebre crítiques de periodístes pel mateix motiu. Sense anar més lluny, la reportera de FOX News, Laura Ingraham, va etzibar un “calla’t i dribla” referint-se a Durant.

Més informació

Nou comentari