Món Esport
LeBron i Ibrahimovic se les tenen pel paper dels esportistes a l’hora d’opinar sobre política
  • CA

L’etern debat, i Zlatan Ibrahomivic l’ha encarat amb força criticant a LeBron James. El suec, en una entrevista a la cadena sueca Discovery+ Sport, ha declarat: “No m’agrada quan la gent amb qualsevol mena d’estatus parla de política – referint-se a l’aler dels Lakers-. Fas el que se’t dóna bé. Jo jugo al futbol perquè sóc el millor jugant al futbol. No faig política. Si fos polític, em dedicaria a la política“.

James, que sempre ha estat molt implicat en temes polítics i socials, no ha trigat a respondre. L’estrella de l’NBA s’ha referit a les paraules del futbolista suec atenent els mitjans després del seu partit davant els Portland Trail Blazzers. James ha declarat: “Mai callaré quan alguna cosa està malament. Jo parlo per la meva gent, parlo d’igualtat, d’injustícia social, racisme, supressió de vot sistemàtica…”.

Aquest debat ha estat molt candent els últims mesos als Estats Units, sobretot en el context de les eleccions presidencials del passat mes de novembre. Aleshores, altres jugadors com Kevin Durant van rebre crítiques de periodístes pel mateix motiu. Sense anar més lluny, la reportera de FOX News, Laura Ingraham, va etzibar un “calla’t i dribla” referint-se a Durant.



Més notícies
Carles Tusquets, president de la comissió gestora del Barça | FC Barcelona
El Barça lluita perquè els socis puguin canviar de comarca per votar
Notícia: El Barça lluita perquè els socis puguin canviar de comarca per votar
Comparteix
Segons el Procicat, els socis que no visquin a la comarca on hi ha una seu de votació, no podran desplaçar-se per votar el 7 de març
Nick Calathes, jugador del FCB | Europa Press
El Barça ensopega amb l’ASVEL (69-76)
Notícia: El Barça ensopega amb l’ASVEL (69-76)
Comparteix
Els francesos han estat físicament superiors als blaugrana i s'emporten una victòria del Palau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa