Món Esport
La jornada del primer or espanyol té Djokovic com a protagonista negatiu
  • CA

El tenista número u del món, Novak Djokovic, ha estat protagonista de la jornada olímpica per segon dia consecutiu. I, un cop més, no ha estat pels seus èxits esportius. El serbi ha perdut el partit per la medalla de bronze davant de Pablo Carreño. L’asturià ha aconseguit la cinquena medalla per la delegació espanyola. La frustració s’ha apoderat de Djokovic, que ha llençat una raqueta a la graderia i n’ha trencat una altra. Després de perdre aquest partit, el balcànic ha anunciat que no participaria en el duel per la medalla de bronze al torneig de dobles mixtes. Per tant, ha obligat també a retirar-se a la seva companya en aquest torneig, Nina Stojanovic.

Una de les dades curioses del dia s’ha produït a l’Estadi Olímpic de Tòquio. L’equip de Polònia s’ha imposat a la prova de 4×400 metres mixta. La delegació polonesa no guanyava una prova de relleus de qualsevol esdeveniment esportiu des de 1964. Pel que fa a la natació, s’han produït dos rècords mundials. L’estatunidenc Caeleb Dressel, s’ha penjat l’or i ha batut la millor marca dels 100 metres papallona després de completar la prova en 49 segons i 45 centèsimes. A més, l’equip mixte de 4×100 metres del Regne Unit s’ha proclamat campió olímpic i ha superat el rècord mundial en completar la prova en 3 minuts, 37 segons i 58 centèsimes.

A més, els Jocs Olímpics de Tòquio han vist néixer una nova prova durant la jornada d’aquest dissabte. Es tracta dels relleus mixtos de triatló. L’equip guanyador ha estat el de Regne Unit en completar la prova en una hora, 23 minuts i 41 segons.

La delegació espanyola ha viscut avui el millor dia pels seus interessos des que van començar els Jocs Olímpics. A més del bronze que ha aconseguit Pablo Carreño, també ha arribat la primera medalla d’or per a Espanya. Els artífexs han estat Fátima Gálvez y Alberto Fernández, que s’han proclamat campions de tir al plat a la modalitat mixta. D’altra banda, la selecció espanyola de futbol ha aconseguit el bitllet a les semifinals després de guanyar a Costa d’Ivori per 5 a 2 a la pròrroga. A més, la selecció femenina d’hoquei herba s’ha classificat pels quarts de final com a segona de grup en vèncer el Japó per 4 a 1 i la masculina de waterpolo segueix líder després d’apallissar Austràlia per 16-5.



Més notícies
Novan Djokovic, completament frustrat en aabar el partit davant Pablo Carreño | Europa Press
Un Djokovic frustrat perd un bronze i renuncia a un altre
Notícia: Un Djokovic frustrat perd un bronze i renuncia a un altre
Comparteix
El serbi ha caigut davant Pablo Carreño en individuals i ha renunciat a jugar pel bronze al torneig mixt de dobles
Simone Biles gaudeix de les proves de gimàstica des de la graderia | Europa Press
Simone Biles renuncia a participar en dues finals més
Notícia: Simone Biles renuncia a participar en dues finals més
Comparteix
La nord-americana haurà de decidir si participa en les dues últimes proves on opta a medalla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa