Simone Biles renuncia a participar en dues finals més

La nord-americana haurà de decidir si participa en les dues últimes proves on opta a medalla

La gimnasta nord-americana, Simone Biles, és el nom propi per excel·lència d’aquests Jocs Olímpics de Tòquio. La quàdruple medallista d’or a Rio 2016 ha fet públics els seus problemes de salut mental que van provocar que es retirés de les proves del concurs complet per equips i individual.

Quatre dies després, la selecció estatunidenca de gimnàstica ha anunciat que Biles tampoc participarà en les finals de les proves de salt i barres asimètriques, previstes per aquest diumenge. La gimnasta nord-americana era favorita a ser campiona en ambdues modalitats, ja que va guanyar la medalla d’or de la competició de salt als darrers Jocs Olímpics i va ser plata en asimètriques al Mundial 2018.

Simone Biles ha de decidir ara si participa en les dues finals que li queden per disputar. La primera d’elles és la dels exercicis de terra que tindrà lloc dilluns. Aquesta prova és l’especialitat de la campiona olímpica. Pel que fa al dimarts, es disputa la lluita per les medalles a la barra d’equilibris, una modalitat on Biles ja ha guanyat un bronze olímpic.

Més informació

Nou comentari