Món Esport
Un Djokovic frustrat perd un bronze i renuncia a un altre
  • CA

Els Jocs Olímpics de Tòquio han acabat de la pitjor manera pel tenista número 1 del món, Novak Djokovic. El balcànic optava a dues medalles de bronze aquest dissabte i no ha aprofitat cap de les dues ocasions. Per tant, el serbi finalitza la cita olímpica sense haver aconseguit cap metall tot i partit com un dels favorits per fer-se amb almenys un or.

La primera gran decepció per a Djokovic va arribar durant la jornada del divendres. L’alemany Alexander Zverev va superar-lo a l’enfrontament de semifinals i el va deixar sense opcions de guanyar l’or al torneig d’individuals. Però, el serbi s’ha tornat a veure sorprès aquest matí. Pablo Carreño ha aconseguit guanyar el número 1 del món al partit per la medalla de bronze en tres sets. Durant tot el partit, el balcànic s’ha mostrat molt desballestat. De fet, ha estavellat una raqueta contra les graderies i una altra l’ha destrossada donant-li cops contra el terra.

Tot i no haver acabat entre els tres millors en individuals, Djokovic tenia pendent el partit per la medalla de bronze al torneig de dobles mixt, on ha fet parella amb Nina Stojanovic. Però, el número u del món ha anunciat després de perdre davant Carreño que no disputaria aquest duel. El serbi ha al·legat molèsties a l’espatlla. Aquesta decisió ha deixat a la seva parella de dobles mixt sense opció a lluitar per la medalla i ha permès a qui havien de ser els seus rivals, John Peers i Ashleigh Barty, penjar-se el bronze sense jugar.



Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa