Món Esport
L’eliminació de Djokovic, fet més destacat de la jornada olímpica
  • CA

Ningú no s’ho esperava i per això ocupa tots els titulars. El tenista serbi Novak Djokovic ha caigut eliminat a la semifinal del torneig de tenis dels Jocs Olímpics de Tòquio per l’alemany Alexander Zverev. Nole ha començat el partit a un gran ritme, de la mateixa manera que ho havia fet en tots els altres duels, però a partir del segon set s’ha començat a desinflar. Zverev ha estat a un nivell espectacular i jugarà la final contra el rus Khachanov. Pablo Carreño serà el rival de Djokovic en el partit pel tercer i quart lloc.

D’altra banda, avui també han començat les diverses proves d’atletisme, que a partir d’avui centraran gran part de les mirades dels Jocs Olímpics. El més destacat de la jornada ha estat la victòria de l’etíop Selemon Barega als 10.000 metres. Ha pres el relleu del mediàtic Mo Farah, que va guanyar a Rio i a Londres.

Pel que fa a la delegació espanyola, nou dia de decepcions, eliminacions i sense cap nova medalla. Això sí, la selecció d’hoquei herba ha aconseguit una agònica classificació per als quarts de final, després d’un gol in extremis de Pau Quemada. Pel que fa al bàsquet, Marc Gasol, Usman Garuba i Alberto Abalde han estat semiaïllats per un contacte amb un positiu de coronavirus. Si donen negatiu, podran entrenar-se i competir.



Més notícies
El nedador estatunidenc Bryce Mefford, després de perdre les medalles a la final de 200 esquena | Europa Press
Novetats al medaller olímpic: els Estats Units comencen a quedar enrere
Notícia: Novetats al medaller olímpic: els Estats Units comencen a quedar enrere
Comparteix
La Xina domina la classificació amb claredat i de forma destacada
Novak Djokovic, a Tòquio 2020 | Europa Press
Sorpresa majúscula als Jocs: Zverev es carrega Djokovic a semis
Notícia: Sorpresa majúscula als Jocs: Zverev es carrega Djokovic a semis
Comparteix
El gran favorit ha caigut abans d'hora

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa