L’eliminació de Djokovic, fet més destacat de la jornada olímpica

El resum del setè dia de Tòquio 2020

Ningú no s’ho esperava i per això ocupa tots els titulars. El tenista serbi Novak Djokovic ha caigut eliminat a la semifinal del torneig de tenis dels Jocs Olímpics de Tòquio per l’alemany Alexander Zverev. Nole ha començat el partit a un gran ritme, de la mateixa manera que ho havia fet en tots els altres duels, però a partir del segon set s’ha començat a desinflar. Zverev ha estat a un nivell espectacular i jugarà la final contra el rus Khachanov. Pablo Carreño serà el rival de Djokovic en el partit pel tercer i quart lloc.

D’altra banda, avui també han començat les diverses proves d’atletisme, que a partir d’avui centraran gran part de les mirades dels Jocs Olímpics. El més destacat de la jornada ha estat la victòria de l’etíop Selemon Barega als 10.000 metres. Ha pres el relleu del mediàtic Mo Farah, que va guanyar a Rio i a Londres.

Pel que fa a la delegació espanyola, nou dia de decepcions, eliminacions i sense cap nova medalla. Això sí, la selecció d’hoquei herba ha aconseguit una agònica classificació per als quarts de final, després d’un gol in extremis de Pau Quemada. Pel que fa al bàsquet, Marc Gasol, Usman Garuba i Alberto Abalde han estat semiaïllats per un contacte amb un positiu de coronavirus. Si donen negatiu, podran entrenar-se i competir.

Més informació

Nou comentari