Món Esport
Indomable Quartararo a Assen amb Viñales segon
  • CA

Maverick Viñales no ha pogut retenir la pole aconseguida a Assen i Quartararo s’ha endut la victòria al Gran Premi dels Països Baixos de MotoGP, el primer francès que ho aconsegueix. El pilot de Figueres havia marcat un gran temps en les qualificacions, que van ser un frec a frec amb el seu company d’equip, però una mala sortida li ha fet perdre tres posicions i l’ha condemnat a no poder seguir el ritme endimoniat del francès. Viñales aspirava a la victòria, però s’ha hagut de conformar amb el segon lloc. Joan Mir, campió de l’any passat, ha tancat el podi.

La Ducati de Pecco Bagnaia ha estat l’única capaç de mantenir-li el pols durant les primeres voltes, col·locant-se líder, però Quartararo no ha tardat a avançar-lo i ha obert un forat irreversible de tres segons. Amb el francès inabastable, la lluita més intensa ha estat per la segona posició. Bagnaia, Nakagami i Viñales han ofert una lluita intensa per la segona posició.

El pilot de Figueres s’ha acabat imposant pels errors dels seus rivals. Bagnaia ha hagut de fer una volta llarga de penalització per trepitjar fora de pista, mentre que Nakagami s’ha enfonsat i ha perdut set posicions de cop. Això li ha permès a Viñales consolidar el segon lloc, mentre que Mir, vigent campió, ha estat tercer. Amb aquests resultats, Quartararo amplia la seva diferència en la classificació general respecte Zarco, que avui ha quedat quart, a qui ja treu 34 punts.

Remuntades de Màrquez i Rins

Marc Márquez ha tornat a demostrar un gran nivell després de la victòria la setmana passada. El de Cervera sortia de la vintena posició, però ha anat escalant llocs amb bons avançaments i ha signat un meritori setè lloc, exhibint un gran nivell de pilotatge. Márquez té gairebé impossible lluitar pel campionat, però està deixant bones actuacions en una temporada de recuperació de la lesió.

Àlex Rins, que tenia aspiracions de podi abans de sortir, ha tingut un incident amb Zarco que l’ha tret de la pista i l’ha relegat a l’última posició. De tota manera, el barceloní no s’ha rendit i també ha fet una bona remuntada, arribant fins a un onzè lloc que li permet sumar cinc punts de consolació. No és un gran resultat per al de Suzuki, però després d’haver corregut últim durant un moment es pot considerar un èxit.



Més notícies
Viñales ha aconseguit la 'pole' a Assen | Europa Press
Agònica ‘pole’ de Viñales a Assen
Notícia: Agònica ‘pole’ de Viñales a Assen
Comparteix
El pilot de Figueres s'ha imposat a Quartararo i ha batut el rècord del circuit
Marc Márquez, a Alemanya | Repsol Honda Team
Marc Márquez torna a la glòria i no pot contenir les llàgrimes
Notícia: Marc Márquez torna a la glòria i no pot contenir les llàgrimes
Comparteix
El pilot de Cervera guanya el Gran Premi d'Alemanya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa