Món Esport
Agònica ‘pole’ de Viñales a Assen
  • CA

La Q2 del Gran Premi dels Països Baixos de MotoGP ha estat un frec a frec entre Maverick Viñales i Fabio Quartararo. Els dos pilots de Yamaha ja havien marcat el millor temps als lliures, i han liderat amb mà de ferro la qualificació, batent el rècord del circuit d’Assen. El pilot de Figueres, que fa només fa una setmana va sortir penúltim, ha signat una pole agònica amb un temps espectacular d’1:31:814, set centèsimes més ràpid que el seu company d’equip.

Les Yamaha han estat molt superiors a la resta de pilots, a qui han deixat mig segon enrere. Quartararo ha liderat durant molt temps la sessió, però Viñales l’ha superat quan faltaven de dos minuts. El francès venia amb ritme de superar-lo en la volta següent, però un error en els últims girs l’ha penalitzat. El català ha pogut tancar el primer lloc i és, juntament amb Quartararo, el principal favorit de la carrera de demà, que apunta a un duel intens entre les Yamaha.

Marc Márquez, fora de la Q2

Marc Márquez no ha pogut repetir l’èxit de la cursa anterior, i sortirà molt enrere al Gran Premi d’Assen. El pilot de Cervera ha hagut de passar per la repesca, on ha caigut sense poder millorar el seu temps i ha quedat relegat a la vintena posició. Àlex Rins ha aconseguit un meritori setè lloc, mentre que Pol Espargaró no ha pogut millorar el ritme dels entrenaments lliures i sortirà onzè.



Més notícies
Marc Márquez, pilot de MotoGP | Europa Press
VÍDEO | Accident esfereïdor de Marc Márquez
Notícia: VÍDEO | Accident esfereïdor de Marc Márquez
Comparteix
Afortunadament, el pilot cerverí s'ha aixecat i ha pogut continuar amb els entrenaments
Marc Márquez, a Alemanya | Repsol Honda Team
Marc Márquez torna a la glòria i no pot contenir les llàgrimes
Notícia: Marc Márquez torna a la glòria i no pot contenir les llàgrimes
Comparteix
El pilot de Cervera guanya el Gran Premi d'Alemanya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa