Món Esport
Hamilton activa totes les alarmes
  • CA

L’heptacampió del món de Fórmula 1 Lewis Hamilton anava encaminat a convertir-se en el pilot amb més Mundials de la història. Ara per ara, amb set títols a la butxaca, iguala Michael Schumacher al capdavant de la classificació històrica, però Hamilton en vol més i vol superar el Kaiser. Tanmateix, quan feia més de cinc anys que ningú no el podia bufar, ha arribat Max Verstappen per frustrar els plans del pilot britànic.

El corredor holandès de Red Bull ha guanyat el Gran Premi de França per confirmar que aquesta temporada va a totes i que vol el Mundial. Hamilton ha estat segon i Sergio Pérez tercer. Amb aquest triomf, Verstappen es consolida al primer lloc de la classificació general, amb dotze punts d’avantatge sobre Hamilton. Si bé és cert que és una distància que es pot retallar amb facilitat, feia molt temps que ningú no plantava cara d’aquesta forma al pilot britànic.

Cal destacar també el vuitè lloc de Fernando Alonso, que aconsegueix puntuar per segon Gran Premi consecutiu i, tímidament, recupera algunes de les sensacions que tenia ara fa quinze anys, quan semblava que s’anava a menjar el món, però va acabar quedant-se en res. Carlos Sainz no ha puntuat, Valtteri Bottas ha estat quart i Lando Norris cinquè. El pròxim Gran Premi serà el d’Àustria.



Més notícies
Els Compromissaris voten durant l'Assemblea al Camp Nou | FC Barcelona
Aplaudiments i xiulades en una Assemblea de Compromissaris atípica
Notícia: Aplaudiments i xiulades en una Assemblea de Compromissaris atípica
Comparteix
El Camp Nou ha estat l'escenari d'aquest acte per primera vegada
Laporta i la directiva durant l'Assemblea de Compromissaris | FC Barcelona
Dures crítiques de Laporta a la UEFA per la Superlliga
Notícia: Dures crítiques de Laporta a la UEFA per la Superlliga
Comparteix
El president ha valorat el projecte durant l'Assemblea de Compromissaris, però no l'ha sotmès a votació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa