Món Esport
Fernando Alonso torna a un podi set anys després
  • CA

El Gran Premi de Qatar de Fórnula 1 ha tornat a donar molta emoció al Mundial després que en la penúltima i l’avantpenúltima cursa Max Verstappen hagués agafat un avantatge considerable respecte a Lewis Hamilton. Aquest cop, el pilot britànic s’ha imposat clarament al seu rival i ha defensat la primera posició de la pole position de principi a final, tot i que el neerlandès ha pogut acabar segon. D’altra banda, destaca també el retorn de Fernando Alonso a un podi després que ho fes per última vegada el 2014 quan era pilot de Ferrari. L’asturià ha quedat tercer.

Respecte a la cursa, la sortida ha captat gran part de l’emoció. Verstappen ha hagut d’arrencar des de la setena plaça, a causa d’una penalització rebuda poques hores abans de l’inici del Gran Premi. Tot i això, ha sortit a la perfecció i ha remuntat cinc places ràpidament per quedar-se al segon lloc. A partir d’aquí, però, Hamilton li ha tret molts segons de seguida i la disputa per la primera posició no ha existit. El britànic ha guanyat amb solvència. D’altra banda, una lluita molt més emocionant ha estat la de la tercera plaça, ja que Alonso l’ha hagut de defensar aferrissadament, perquè el Checo Pérez ho ha intentat tot per treure-li amb un cotxe molt més ràpid. Finalment, però, l’asturià ha tornat a assaborir el gust del podi després del Gran Premi d’Hongria del 2014.

Els resultats de Qatar mantenen Verstappen al capdavant de la classificació, però amb només vuit punts d’avantatge respecte a Lewis Hamilton. El britànic encara tindrà els Grans Premis de l’Aràbia Saudita i els Emirats Àrabs Units per retallar la distància que els separa a la taula i convertir-se en el pilot amb més Mundials de la història.



Més notícies
Peng Shuai, en arxiu | Europa Press
On és Peng Shuai?
Notícia: On és Peng Shuai?
Comparteix
Durant les últimes hores han aparegut vídeos que confirmarien que es troba bé
El Kun Agüero i Samir Nasri, en arxiu | Wikimedia
Un excompany d’Agüero confirma la seva retirada, però Xavi ho nega
Notícia: Un excompany d’Agüero confirma la seva retirada, però Xavi ho nega
Comparteix
Samir Nasri ha assegurat que "el Kun m'acaba d'enviar un missatge i lamentablement es retira"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa