Món Esport
Un excompany d’Agüero confirma la seva retirada, però Xavi ho nega
  • CA

El Kun Agüero, jugador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, estaria molt a prop d’anunciar la seva retirada, segons ha avançat el periodista Gerard Romero en el seu canal de Twitch Jijantes FC. Els problemes cardíacs que li van detectar a finals d’octubre haurien precipitat aquesta decisió, la qual s’hauria de fer pública durant la setmana vinent, sempre segons Jijantes. D’aquesta manera, el davanter de Buenos Aires només haurà jugat cinc partits amb el Barça, entre els quals va ser capaç de marcar un gol en el clàssic de Lliga al Camp Nou contra el Reial Madrid.

Aquestes informacions les ha confirmat el francès Samir Nasri, exfutbolista i excompany d’Agüero al Manchester City entre el 2011 i el 2016, amb qui l’argentí manté una gran amistat. En declaracions al Canal+, Nasri ha assegurat que “el Kun m’acaba d’enviar un missatge i, lamentablement, es confirma la seva retirada”. De fet, ha anat encara més enllà: “Em fa molta pena perquè no ho ha pogut triar, ha estat una retirada forçosa. Jo sé l’amor que sent per a aquest esport i veure’l parar d’aquesta manera em fa molta llàstima. Li envio forces i ànims, perquè és una persona a qui li tinc un gran apreci”.

Ara bé, en la roda de premsa posterior a la victòria del Barça contra l’Espanyol, l’entrenador blaugrana Xavi Hernández ha desmentit totes aquestes informacions, dient que “tot el que ha sortit sobre Agüero no és cert”. És més, el tècnic egarenc ha donat una versió molt diferent de la que ha transcendit als mitjans de comunicació: “Ell està tranquil, content, li he dit que vagi venint a poc a poc a mesura que es vagi trobant millor”. I ho ha conclós amb l’esperança que pugui tornar a jugar ben aviat: “Intentarem que evolucioni favorablement i que pugui continuar sent futbolista”.



Més notícies
El Kun Agüero, al Camp Nou | Europa Press
El Kun Agüero es retira a causa dels problemes cardíacs
Notícia: El Kun Agüero es retira a causa dels problemes cardíacs
Comparteix
Ho anunciarà en una roda de premsa la setmana vinent
Pedri González, durant un entrenament | FC Barcelona
Pedri recau de la seva lesió i estarà un mes de baixa
Notícia: Pedri recau de la seva lesió i estarà un mes de baixa
Comparteix
El migcampista canari només ha jugat quatre partits amb el Barça aquesta temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa