La possible desaparició de la tenista xinesa Peng Shuai, de 35 anys, ha revolucionat el món del tenis i ha transcendit aquest esport des de fa dies. Tot plegat va començar quan va denunciar abusos sexuals per part d’un exvicepresident del seu país, el polític Zhang Gaoli, i a partir d’aleshores no es va saber res més d’ella. Això va iniciar una campanya que a poc a poc va anar creixent fins que es va convertir en un fenomen global i estaments tan importants com l’Organització de les Nacions Unides (ONU) van demanar al govern xinès que donés una resposta a la pregunta que es feia tothom i que es va convertir en tendència mundial: on és Peng Shuai?

Ara, però, el cas podria estar a punt de resoldre’s. Diversos mitjans de comunicació xinesos han començat a distribuir i publicar vídeos de Peng Shuai en un torneig de tenis infantil anomenat China Open. La tenista apareix somrient i sense cap problema aparent, però molta gent considera que aquestes imatges no són concloents. De fet, a través de mitjans oficials de la Xina ja s’havien anat compartint informacions que asseguraven que Peng Shuai està bé, però la gent demana una prova concloent, com podria ser un vídeo en directe de la tenista explicant què li ha passat i assegurant davant d’una càmera que no ha tingut cap problema.

D’altra banda, també han aparegut uns vídeos de Peng Shuai durant un sopar distès amb amics seus que també desmentirien la seva desaparició. Ara bé, hi ha gent que, en veure aquestes imatges, considera que tot plegat es podria tractar d’una estratègia orquestrada pel govern xinès per aparentar normalitat en el seu cas, però que mentrestant la podrien tenir retinguda. Les notícies que arriben sobre la tenista de 35 anys són cada vegada més positives, però el cas encara no s’ha resolt ni de bon tros.



Més notícies
Alonso, amb Hamilton i Verstappen al podi | Europa Press
Fernando Alonso torna a un podi set anys després
Notícia: Fernando Alonso torna a un podi set anys després
Comparteix
Hamilton guanya el gran premi de Qatar i retalla diferències amb Verstappen
El Kun Agüero, al Camp Nou | Europa Press
El Kun Agüero es retira a causa dels problemes cardíacs
Notícia: El Kun Agüero es retira a causa dels problemes cardíacs
Comparteix
Ho anunciarà en una roda de premsa la setmana vinent

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a novembre 21, 2021 | 13:33
    JordiP novembre 21, 2021 | 13:33
    Cas paral·lel (salvant les distàncies) al dels polítics catalans perseguits pel procès. Els que han pogut marxar a l'estranger segueixen vius i actius. Els que es van quedar han pasat les forques caudines. Si la Shui hagués esperat a ser a l'estranger per a fer aquestes acusacions no hauria "desaparegut". Obviament, tornarà a la vida usual, su "eliminació" ara ja no es pot fer pel "mètode habitual" (tret al clatell, caiguda per un penyasegat o balcó, intoxicació alimentària, atracament nocturn pels carrerons perillosos, ofegament a la piscina de l'hotel, etc.) per les bones. Deu estar passant un procès de rentat de cervell i/o intimidació amb amenaces sobre la seva família, etc. Lo de sempre. És com Junqueras (sotmés) i Puigdemont (lliure i lluitant).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa