El vigent campió del món de Fòrmula 1, Max Vertsappen, ha aconseguit la seva segona victòria de la temporada al Gran Premi d’Itàlia. L’holandès ja és segon a la classificació del Mundial, que continua liderant Charles Leclerc. El francès té 27 punts que Verstappen i encara podrien ser més si no arriba a cometre una errada que li ha costat tres posicions. Aquesta prova ha suposat un autèntic desastre per als pilots espanyols, Carlos Sainz i Fernando Alonso, que han abandonat durant les sis primeres voltes de la cursa.

Max Verstappen sortia des de la pole position i ha defensat el lideratge a la perfecció des del primer moment. Sergio Pérez, que ha partit tercer, ha guanyat un lloc durant els primers metres de la prova. L’inici de la cursa ha estat molt accidentat, ja que Carlos Sainz i Daniel Ricciardo han xocat i el primer d’ells s’ha quedat atrapat fora de l’asfalt. L’espanyol ha hagut d’abandonar la prova i l’australià ha pogut continuar després de passar per boxes. A més, el cotxe de seguretat ha hagut d’entrar a la pista durant uns instants. Cinc voltes més tard, Fernando Alonso també ha hagut de retirar-se de la cursa després que la part davantera del seu vehicle quedés destrossada en un xoc amb Mick Schumacher.

Verstappen es corona i Leclerc i Hamilton la pifien

Després de tots aquests incidents, Verstappen ha mantingut el seu lideratge amb solvència i Sergio Pérez i Charles Leclerc han protagonitzat un estira-i-arronsa amb la segona posició en joc. El mexicà ha acabat distanciant-se a més de dos segons del francès i, a més, Leclerc ha comès una errada i ha sortit fora de la pista. A causa d’això, ha acabat sent sisè. Segurament, l’actuació més decebedora del dia ha estat la de Lewis Hamilton. L’heptacampió ha completat la proba en tretzena posició i queda palès que Mercedes ha de millorar molt el cotxe del britànic si vol que el seu pilot estrella competeixi pel Mundial. El desastre ha sigut de tal magnitud que Hamilton ha estat doblat per Verstappen, que l’any passat va ser qui va arrabassar-li a l’anglès el títol mundial en l’última cursa.



Més notícies
Álex Rins durant el GP de Portugal | Europa Press
Exhibició i lluita entre els catalans al GP de Portugal
Notícia: Exhibició i lluita entre els catalans al GP de Portugal
Comparteix
Els sis pilots de Catalunya han acabat entres els deu primers
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi hauria acceptat un tercer fitxatge
Notícia: Xavi hauria acceptat un tercer fitxatge
Comparteix
El tècnic blaugrana ha acceptat la proposta de la directiva d'intentar l'arribada de Carlos Soler

Comentaris

  1. Icona del comentari de: rm a abril 25, 2022 | 07:46
    rm abril 25, 2022 | 07:46
    me n´alegro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa