Món Esport
Xavi hauria acceptat un tercer fitxatge
  • CA

El Barça continua sondejant el mercat amb l’objectiu de dotar el seu primer equip de les millors eines de cara al pròxim curs. Diversos mitjans asseguren que la directiva barcelonista ha apuntat un nou nom a la seva llista de preferències. Es tracta de Carlos Soler, migcampista del València. Els responsables de l’àrea esportiva del FC Barcelona ja haurien parlat amb el seu tècnic, Xavi Hernández de la possibilitat d’escometre aquest fitxatge. La resposta de l’entrenador culer hauria estat molt positiva perquè Soler seria un jugador que li agrada molt i que considera que pot adaptar-se perfectament als esquemes del Barça.

Si no és aquest any, podria ser al següent

L’Sport afirma que la principal intenció del Barça és aconseguir l’arribada de Carlos Soler l’estiu vinent. La directiva barcelonista consideraria que té moltes opcions d’adquirir aquest futbolista per diversos motius. En primer lloc, perquè el migcampista estaria molt interessat en la idea de vestir de blaugrana en la pròxima campanya. A més, aquest futbolista acaba contracte amb el València al següent curs i, per tant, el mercat d’aquest estiu pot suposar la darrera possibilitat d’aquest club de fer caixa amb Carlos Soler, ja que l’any vinent l’internacional espanyol podria marxar gratis un cop s’exhaureixi el seu vincle amb el conjunt valencià.

Precisament, el pla B que contemplaria el club blaugrana en cas que es compliqui aquest fitxatge el pròxim estiu seria demanar al migcampista que esperés un any i incorporar-lo gratis el 2023 quan se li acabi el contracte. Ara bé, alguns mitjans asseguren que Carlos Soler no és gaire partidari d’aquesta opció perquè està molt agraït al València i vol que el club on s’ha format com a jugador surti beneficiat en cas que acabi marxant al Barça.

Carlos Soler és un dels jugadors estrella del València sense cap mena de dubte. Aquest migcampista ha fet dotze gols i cinc assistències durant el present curs, uns números que demostren la seva gran capacitat ofensiva. La darrera campanya d’aquest futbolista també va ser realment bona, on va fer dotze dianes i va repartir nou passades de gol. El seu bon rendiment al València durant el present curs li ha valgut per rebre la trucada de Luis Enrique per formar part de tres de les quatre darreres convocatòries de la selecció espanyola, on Carlos Soler ha arribat a fer dos gols i a compartir vestidor amb jugadors del Barça com Busquets, Gavi, Jordi Alba, Eric García, Ansu Fati, Pedri o Ferran Torres.



Més notícies
Busquets i Aubameyang, jugadors del Barça | FC Barcelona
Quan i on veure el decisiu Barça – Rayo Vallecano
Notícia: Quan i on veure el decisiu Barça – Rayo Vallecano
Comparteix
Els blaugranes poden fer un pas de gegant cap a la consecució de la Champions i la segona plaça
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El Barça podria obrir la porta de sortida a una de les seves joves promeses
Notícia: El Barça podria obrir la porta de sortida a una de les seves joves promeses
Comparteix
Abde tindria opcions de sortir del Barça com a cedit o traspassat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa