Món Esport
Quan i on veure el decisiu Barça – Rayo Vallecano

El Barça va aconseguir trencar una ratxa de dues derrotes seguides el passat dijous davant la Reial Societat. El tècnic blaugrana, Xavi Hernández, no va quedar gaire satisfet amb el joc de l’equip en aquest duel i va assegurar que “no és una victòria per treure pit”. No obstant això, aquest triomf atorga al FC Barcelona la possibilitat de deixar mig segellada la classificació a la Champions de la pròxima temporada si guanyen aquest diumenge al Rayo Vallecano. Un triomf contra el conjunt madrileny situaria els culers a nou punts de sortir de les places que donen accés a la màxima competició europea. D’altra, els barcelonistes s’assentarien a la segona posició si superen el pròxim partit, ja que tindrien tres punts d’avantatge sobre el Sevilla, que és tercer, i cinc sobre l’Atlètic, que se situa quart.

La presència de cinc jugadors del Barça era dubte de cara a la visita del Rayo Vallecano. És el cas de Dani Alves, Gavi, Araujo, Piqué i Jordi Alba. Finalment, tots ells han entrat a la convocatòria i no sorprendria que fossin titulars. Xavi Hernández tan sols compta amb quatre absències, les quals corresponen a jugadors que tenen lesions de llarga durada. El primer d’ells és Ansu Fati, que el tècnic blaugrana ha anunciat que tornarà la setmana vinent si tot va bé. Els altres tres són Pedri, que es perdrà el que queda de temporada, Sergi Roberto i Samuel Umtiti. El retorn d’aquests dos últims jugadors no té una data fixada. Amb tot això, l’alineació del FC Barcelona al partit davant el Rayo Vallecano podria ser la següent: Ter Stegen; Dani Alves, Araujo, Piqué, Jordi Alba; Gavi, Busquets, Frenkie de Jong; Dembélé, Aubameyang, Ferran Torres.

Horari i TV

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i el Rayo Vallecano, corresponent a la jornada 33 de Lliga, es disputarà avui 24 d’abril al Camp Nou a les 21:00h. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El Barça podria obrir la porta de sortida a una de les seves joves promeses
Notícia: El Barça podria obrir la porta de sortida a una de les seves joves promeses
Comparteix
Abde tindria opcions de sortir del Barça com a cedit o traspassat
Frenkie de Jong i Ter Stegen parlen després d'un partit | FC Barcelona
El Barça podria rebre una oferta desorbitada per una peça clau
Notícia: El Barça podria rebre una oferta desorbitada per una peça clau
Comparteix
El Manchester United estaria interessat en Frenkie de Jong

Comentaris

  1. Icona del comentari de: odisea a abril 24, 2022 | 15:23
    odisea abril 24, 2022 | 15:23
    No creo en este Barca,solo piensan en el dinero sin haber hecho nada,se fue Messi el unico que hacia grande este Barca,si no pudieron con el Cadiz es mejor retirarse,y soy del Barca desde que llegue a Barcelona y ya soy mayor,y paso del futbol esta todo comprado y corrupto,ligas arregladas para que las gane el Trampas,espero que el Barca femenino siga el buen camino,pero me temo que el dinero lo estropeara.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa