Món Esport
El ciclista manx Mark Cavendish fa història al Tour de França
  • CA

El ciclista manx Mark Cavendish ha fet història al Tour de França després d’igualar les 34 victòries d’etapa que havia aconseguit Eddy Merckx entre el 1969 i el 1975. Cavendish ha aconseguit el seu triomf en una etapa del Tour per trenta-quatrena vegada a la tretzena etapa de la volta del 2021, la qual unia les ciutats de Nimes i Carcassona en un esprint de 220 quilòmetres.

Cavendish va guanyar la seva primera etapa l’any 2008. En aquella volta va arribar fins a les quatre victòries i des d’aleshores ha anat sumant triomfs a l’esprint. La seva ratxa es va veure perillosament aturada entre el 2017 i el 2020 a causa de les lesions, però finalment s’ha pogut recuperar aquest any 2021 per tornar a córrer el Tour de França i igualar el rècord de Merckx, que podria arribar a superar.

Pel que fa a la classificació general del Tour, només un miracle o una tragèdia podria impedir que Tadej Pogacar aconseguís la seva segona volta consecutiva. Amb només 22 anys està demostrant unes aptituds increïbles. S’ha desfet de tots els rivals durant les primeres etapes i el seu camí fins al mallot groc al final del Tour ja s’intueix plàcid i relativament senzill.



Més notícies
Ilaix Moriba, durant un partit | Europa Press
Ilaix encara no renova i el Barça el castiga
Notícia: Ilaix encara no renova i el Barça el castiga
Comparteix
El migcampista guineà no ha estat inclòs a la llista de jugadors que faran la pretemporada amb el primer equip
Koeman i Pedri, en arxiu | FC Barcelona
Koeman no vol que Pedri vagi als Jocs Olímpics
Notícia: Koeman no vol que Pedri vagi als Jocs Olímpics
Comparteix
"Dues grans competicions internacionals a l'estiu són massa per a un jugador", ha assegurat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa