Món Esport
Koeman no vol que Pedri vagi als Jocs Olímpics
  • CA

El Barça està preocupat per Pedri. El futbolista canari va jugar gairebé tots els partits de la temporada passada amb el club blaugrana i només s’ha perdut un minut de l’Eurocopa amb la selecció espanyola. L’entitat culer creu que Pedri necessita descans, però Luis de la Fuente ha convocat el migcampista per als Jocs Olímpics i d’aquí a dues setmanes viatjarà a Tòquio amb els seus companys de la selecció espanyola sots-23.

Diverses personalitats del futbol han alçat la veu i s’han queixat de casos com aquest. Figures com els entrenadors Pep Guardiola o Javier Clemente creuen que els jugadors necessiten més descans i que amb una competició internacional a l’estiu ja n’hi ha prou. Durant la presentació del torneig de golf Koeman Cup, apadrinat per Ronald Koeman, el tècnic blaugrana s’ha aliniat amb els seus companys.

“Dues grans competicions al màxim nivell durant un estiu és massa”, ha assegurat, “ja ho va dir el Pep Guardiola i estic totalment d’acord”. Cal recordar que Koeman i el de Santpedor són molt bons amics. “El Pedri tindrà quatre dies de festa i viatjarà al Japó i això no és bo”. El tècnic neerlandès també ha donat la seva opinió sobre els Jocs Olímpics: “És un torneig d’atletes, el futbol és una altra cosa. Entenc la il·lusió dels jugadors, però els calendaris són molt exigents i se’ls ha de protegir”. En aquest sentit, ha recordat que Mingueza i Eric García també començaran més tard la pretemporada amb el Barça.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman es mulla sobre la continuïtat de Messi
Notícia: Koeman es mulla sobre la continuïtat de Messi
Comparteix
L'entrenador del Barça ha analitzat la situació actual de l'equip
Guardiola, amb la selecció espanyola | EFE
Guardiola es mulla sobre Pedri i carrega contra la selecció espanyola
Notícia: Guardiola es mulla sobre Pedri i carrega contra la selecció espanyola
Comparteix
"Amb una competició internacional a l'estiu ja n'hi ha suficient", ha assegurat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa