Món Esport
Koeman es mulla sobre la continuïtat de Messi
  • CA

L’entrenador del primer equip masculí de futbol del Barça, Ronald Koeman, ha presentat la Koeman Cup, un torneig de golf apadrinat per ell mateix. Durant aquest acte ha atès els mitjans de comunicació i ha analitzat la situació actual del seu equip, la qual està molt lligada a la situació econòmica del club i a la necessitat de complir amb el fair play financer imposat per LaLiga per poder inscriure Leo Messi i els quatre fitxatges que el club ha fet fins al moment: el Kun Agüero, Eric García, Memphis Depay i Emerson Royal.

En aquest sentit, Koeman s’ha mostrat esperançat que la situació arribarà a bon port i es podran inscriure tots aquests jugadors: “Estic preocupat, però tinc la confiança del president”. Ha insistit en la idea que la continuïtat de Messi és “prioritària” per al club “per sobre de qualsevol altra cosa” i això implica que potser no poden seguir tots els jugadors que hi ha al dia d’avui. És per això que Koeman no ha pogut garantir la continuïtat d’Antoine Griezmann: “És un jugador molt bo i molt important, però no sé quina decisió es prendrà amb ell perquè el més important és que segueixi Messi”.

Joan Laporta, present en aquest acte, també ha parlat, però ho ha fet per repetir la mateixa idea de sempre: “Tot va bé”. El Barça ja no té tant un problema de convèncer el jugador o de fer-li una oferta que li pugui semblar atractiva, sinó de poder executar les vendes necessàries i les rebaixes de sou pertinents per poder alleugerir els 200 milions de massa salarial que demana LaLiga.



Més notícies
La plantilla del Barça 2020-2021 | FC Barcelona
La llista de jugadors que haurien de marxar del Barça per inscriure Messi
Notícia: La llista de jugadors que haurien de marxar del Barça per inscriure Messi
Comparteix
El club ha d'alleugerir la seva massa salarial en 200 milions per poder començar la pròxima temporada
Messi i Tebas, en arxiu | EFE
Tebas es recrea en la situació del Barça: “No sé si Messi podrà començar la Lliga”
Notícia: Tebas es recrea en la situació del Barça: “No sé si Messi podrà començar la Lliga”
Comparteix
El club ha d'alleugerir la seva massa salarial de forma urgent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa