Tebas es recrea en la situació del Barça: “No sé si Messi podrà començar la Lliga”

El club ha d'alleugerir la seva massa salarial de forma urgent

Javier Tebas, president de LaLiga, ha ofert unes declaracions a La Sexta en les quals ha parlat sobre la situació actual del Barça. El club blaugrana té un problema molt seriós de fair play financer. Si es vol inscriure Leo Messi i els quatre fitxatges a la competició, el Barça ha d’alleugerir uns 200 milions d’euros de massa salarial. Joan Laporta s’ha reunit amb Tebas per intentar explorar altres vies i buscar solucions, però el president de LaLiga s’hi ha negat rotundament.

En aquestes declaracions a La Sexta, Tebas ha insistit en aquesta idea: “Si no hi ha sortides, Messi no podrà començar la Lliga amb el Barça”. Ha repetit en moltes ocasions que, ara per ara, no sap si l’argentí serà blaugrana la temporada vinent: “No ho sé, no ho sé”. El president de la Lliga ha deixat clar que “les normes són les normes i les han de complir tots els clubs, des del Barça fins a l’Alcorcón”.

Pel que fa a l’estratègia del club blaugrana per alleugerir la massa salarial, ja s’estan explorant moltes opcions. Per començar, hi ha tres jugadors que han de sortir tant sí com no. Són Pjanic, Umtiti i Coutinho. Entre ells, ja es reduiria la meitat de diners en sous que s’han de reduir, més o menys. D’altra banda, també es plantegen rebaixes de sous, com el de Piqué, que ja ho ha acceptat. També es contempla la marxa de jugadors que, pel seu salari, no han acabat d’encaixar, com Griezmann o Dembélé.

Més informació

Comentaris

    Ferran Juliol 8, 2021 7:03 pm
    Eres un gran hijo de Pluta, la novia de Pluto con la que tuvo descendencia.
    Anònim Juliol 9, 2021 9:07 am
    "Las reglas son para todos desde el Barcelona hasta el Alcorcón?". Menys si el equip els el Madrid o ja ningú s'en recorda de quan debian 68000 millions de pesetes i van fitxat a Figo per 11000 millions i al dia següent ja no tenia cap deute per las samarretes que n'havian venut de Figo, sempre el mateix ja veurem si es torna a repetir que faran FORÇÀ BARÇA!!!

Nou comentari