Món Esport
Guardiola i Tebas s’enfronten a les xarxes socials
  • CA

L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, i el president de LaLiga, Javier Tebas, han protagonitzat un enfrontament dialectal a les xarxes socials. Tot plegat ha començat per unes declaracions del de Santpedor a TV3, en les quals ha recomanat a Tebas “que n’aprengui” de la Premier League, que aquest mercat d’estiu pot moure molts més diners que no pas la Lliga Santander.

A propòsit d’això, el president de LaLiga ha publicat una piulada responent directament a Guardiola, en la qual assegura que “aprenc de la Premier cada dia”, però on també hi deixa anar un dard enverinat per al tècnic català: “Fóra bo que t’ensenyessin una mica de macroeconomia del futbol, dels efectes dels clubs estat en la inflació dels salaris, de demografia, de la penetració de la TV de pagament, de la Xina… i de l’absolució en el TAS en tindrem notícies”.

Després d’aquesta resposta, Guardiola ha fet una cosa gairebé insòlita i és que ha agafat el control del seu compte de Twitter, que normalment només està actiu per compartir publicacions del Manchester City o de projectes personals del tècnic català, i ha contraatacat. El de Santpedor ha enumerat tots els èxits del futbol estatal de la darrera dècada i, un cop fet això, ha sentenciat: “Per això estàs tu, perquè ens expliquis per què encara estem tan lluny de la Premier després de dues dècades brutals del futbol espanyol”. Les piulades de Guardiola han estat escrites de matinada i en català.



Més notícies
Guardiola, amb la selecció espanyola | EFE
Guardiola es mulla sobre Pedri i carrega contra la selecció espanyola
Notícia: Guardiola es mulla sobre Pedri i carrega contra la selecció espanyola
Comparteix
"Amb una competició internacional a l'estiu ja n'hi ha suficient", ha assegurat
Pep Guardiola, entrenador del City | Europa Press
Les dures declaracions de Guardiola contra Tebas: “Que n’aprengui”
Notícia: Les dures declaracions de Guardiola contra Tebas: “Que n’aprengui”
Comparteix
El tècnic del Manchester City ha opinat sobre les diferències entre la Premier i la Lliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa