Les dures declaracions de Guardiola contra Tebas: “Que n’aprengui”

El tècnic del Manchester City ha opinat sobre les diferències entre la Premier i la Lliga

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, està aprofitant les seves vacances a Catalunya no només per descansar, sinó també per dur a terme alguns projectes personals. Després d’haver inaugurat la Fundació Guardiola Sala amb els seus germans, el tècnic de Santpedor també ha donat el tret de sortida del Pep Summer Camp, un campus de futbol a la localitat de Rialp, al Pallars Sobirà. Durant la presentació, ha atès els micròfons de TV3 per analitzar la situació actual del Barça i donar la seva opinió de forma extensa.

Sense que li hagin preguntat al respecte, Guardiola ha esclatat contra Javier Tebas, president de LaLiga. Malgrat que el Barça està enfrontat amb ell pel fair play financer relacionat amb la renovació de Leo Messi, el de Santpedor no ha fet referència a aquest fet, sinó que ha criticat amb moltíssima duresa la seva forma de gestionar la Lliga Santander en comparació a la Premier League, on els moviments del mercat de fixatges estan demostrant que té molt més múscul que la competició estatal.

Concretament, les seves paraules han estat: “A la Premier es poden moure més diners al mercat, perquè hi ha una millor gestió. Que el senyor Tebas n’aprengui. Ell que en sap més que ningú i que és més savi i es posa a les cases de l’altra gent, que n’aprengui. I així tots els equips de la Lliga tindran més recursos”. Tebas sempre ha estat molt crític amb equips com el City o el PSG i, en aquest sentit, Guardiola ha insistit en el fet que ells no han estat sancionats per superar el fair play financer i que, per tant, no estan infringint cap normativa. Ha parlat de Tebas amb ironia i ha acabat dient: “Ell sempre fa les coses bé”.

Més informació

Comentaris

  Tota la raó Juliol 5, 2021 3:38 pm
  El tebas de quin equip és, de quina ideologia és ... Del madrit i feixista. No li agradarà gens, l'opinió del Guardiola
  Ferran Juliol 5, 2021 4:47 pm
  El fascio no aprende.
  Santi Juliol 5, 2021 5:29 pm
  TEBAS, CAPULLO, IDIOTA I INUTIL !!!
  Santi Juliol 5, 2021 5:30 pm
  JAJAJA... POBRE TEBAS QUE ES PENSA QUE ÉS ALGU EN EL MÒN DEL FUTBOL... I SOLS ES UN PILTRAFA !!!
   Una cule Juliol 5, 2021 11:20 pm
   Totalment d'acord
  Arxi Juliol 6, 2021 8:36 am
  En aquest país, per ocupar un lloc de responsabilitat, no cal tenir cap mèrit, només ser un fatxa, manipulable i anar contra els interessos dels catalans..Llavors es triunfa segur, encara que siguis un indigent mental...

Nou comentari