Mourinho es penedeix del seu incident amb Tito Vilanova

L'exentrenador del Madrid li va posar el dit a l'ull al llavors segon de Guardiola

L’exentrenador del Reial Madrid, José Mourinho, en una de les èpoques amb més crispació entre els dos clubs, s’ha disculpat pel seu incident amb Tito Vilanova, llavors segon de Pep Guardiola. Durant un partit de Supercopa de l’any 2011, el tècnic madridista li va posar el dit a l’ull a Vilanova, en una imatge que ha quedat per a la història. Mourinho ha tardat deu anys, però finalment ha admès que es va equivocar en aquell acte.

“No hauria d’haver fet el que vaig fer, ho sento per ell”, ha reconegut l’entrenador portuguès. Aquella acció al Camp Nou va ser la culminació d’un període de gran crispació entre Barça i Madrid. Mourinho ha lamentat que “la imatge negativa es queda per sempre”. Aquell partit va acabar en victòria agònica blaugrana, però el que més va transcendir va ser l’incident entre Mourinho i Tito.

L’exentrenador del Madrid també s’ha referit a la seva etapa a les banquetes del Bernabéu i la seva rivalitat amb el Barça, que va arribar a un dels seus punts més àlgids. Mourinho ha reconegut el bon joc del Barça, però també ha aprofitat per desacreditar l’actitud del conjunt entrenat llavors per Guardiola. Segons el portuguès, el club català era “millor condicionant el rival i manipulant decisions”. Uns retrets molt similars a les seves constants queixes a la premsa durant la seva etapa al Madrid.

Comentaris

  ton c. Juliol 4, 2021 5:06 pm
  mira Mourinho, la majoría de culés ja sabíem que eres tonto, peró és que ara ens ho has cerrificat.
  Eulàlia Juliol 4, 2021 9:09 pm
  Ara ja no cal !! Qui l'havia de perdonar, ja no i es!! Sr. Mourinho ja el coneixem!! A pastar fang!!
  egs Juliol 4, 2021 11:16 pm
  Quan un és golent i mala persona, ho és.
  M Dolors Juliol 5, 2021 10:13 am
  De males persones el món n'està plè i la mateixa merda del que están fets els acaba ofegant, perque no pot ser d'una altra manera. Vosté Sr Mouriño és un d'ells. No se'n por anar a la merda perque vosté és la merda. I que això va per tots els que posen el dit a l'ull del envejat!!!!
  bs Juliol 5, 2021 10:52 am
  repugnant i menyspreable individu
  LoPep Juliol 5, 2021 3:02 pm
  Els violadors diuen que "és que van provocant".
  Teatre i del dolent Juliol 5, 2021 3:40 pm
  Tard i per interessos econòmics com correspon a una mala persona

Nou comentari