Tebas utilitza el català per respondre a Guardiola

El president de LaLiga i el tècnic del Manchester City mantenen el seu enfrontament particular

Continua l’enfrontament particular entre Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, i Javier Tebas, president de LaLiga. En unes declaracions a TV3, el tècnic de Santpedor va criticar Tebas per la seva forma de gestionar la Lliga Santander, la qual està quedant molt enrere respecte a la Premier League en termes econòmics, els quals s’acaben traduïnt en termes futbolístics. El president de LaLiga va respondre Guardiola i des d’aleshores no han deixat d’intercanviar-se retrets.

El darrer episodi d’aquest serial ha tingut un gir inesperat, ja que Tebas, emulant l’entrenador del City, ha utilitzat el català per respondre-li. Ara bé, el seu text conté alguns errors curiosos. Per exemple, en comptes d’escriure “et passo”, ha escrit “et pas”, com si estigués escrivint en dialecte balear, o en comptes de “diners”, ha escrit “diner” en singular, com si fos en castellà.

Més enllà d’això, el contingut és similar al del darrer missatge que havia escrit el mateix Tebas. El president de LaLiga ha justificat que la seva competició funciona millor que la Premier League perquè els clubs de la lliga anglesa acumulen més pèrdues que els de l’estatal.

Més informació

Comentaris

    Tano Juliol 7, 2021 7:14 am
    Tebas un simple impresentable asqueroso.

Nou comentari