Món Esport
Ilaix encara no renova i el Barça el castiga
  • CA

El migcampista del Barça Ilaix Moriba és una de les joies de la Masia. Amb només 18 anys ha demostrat ser un jugador vàlid per al primer equip i ha agradat molt a Ronald Koeman. És per això que el club el vol renovar, ja que finalitza contracte l’estiu vinen, però el futbolista, la seva família i els seus representants hi estan posant molts problemes.

En una situació econòmica crítica per al club, Ilaix demana molts diners en la seva renovació i a l’entitat blaugrana se li està enfilant la mosca al nas. És per això que el migcampista guineà no ha estat inclòs a la llista de jugadors que disputaran la pretemporada amb el primer equip. Malgrat que no s’hagi expressat de forma directa, aquest gest del club s’entén com un toc d’atenció a Ilaix.

D’altra banda, més enllà dels futbolistes que estan disponibles per a Koeman perquè no han marxat amb les seves seleccions, sí que hi ha una gran quantitat de jugadors del filial que faran la pretemporada amb el primer equip. Aquests són: Monchu, Ilias, Gavi, Comas, Ramos Mingo, Nico, Arnau Tenas, Álex Collado, Iñaki Peña i Yusuf Demir. Aquest últim tot just ha estat fitxat pel club blaugrana i és una promesa que s’haurà de seguir de ben a prop.



Més notícies
Koeman i Pedri, en arxiu | FC Barcelona
Koeman no vol que Pedri vagi als Jocs Olímpics
Notícia: Koeman no vol que Pedri vagi als Jocs Olímpics
Comparteix
"Dues grans competicions internacionals a l'estiu són massa per a un jugador", ha assegurat
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman es mulla sobre la continuïtat de Messi
Notícia: Koeman es mulla sobre la continuïtat de Messi
Comparteix
L'entrenador del Barça ha analitzat la situació actual de l'equip

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa