Món Esport
Gran jornada per al bàsquet català
  • CA

La tercera jornada de la Lliga ACB ha estat un autèntic èxit per als tres equips catalans de la categoria. Per ordre cronològic, el Barça ha guanyat el seu duel contra el Breogán, el Manresa ha atonyinat el Betis i la Penya ha vençut el totpoderós Baskonia al Pavelló Olímpic.

Barça 78 – 69 Breogán

Els de Sarunas Jasikevicius han tancat la seva victòria contra el Breogán al primer quart. Al Palau, els blaugranes han començat amb un bon parcial, el qual els gallecs ja no han pogut remuntar. De la mateixa manera que en la jornada passada, la millor notícia per als culers, més enllà de la victòria, ha estat el gran rendiment de Nikola Mirotic, que ha aconseguit un 32 de valoració amb 22 punts i 7 rebots. Nigel Hayes i Cory Higgins també han estat importants per la seva aportació anotadora.

Betis 64 – 106 Manresa

El Manresa no n’ha tingut prou amb anar a la pista del Betis i guanyar, sinó que també ha deixat una bona tova a la pista andalusa. Els del Bages no han tingut pietat del seu rival i l’han destrossat en un partit en el qual només hi ha hagut una mica d’igualtat al segon quart. Després de dues derrotes inicials, els catalans necessitaven un triomf per començar a somriure i aquest no ha deixat cap marge de dubte a l’alegria. Gran actuació de Chima Moneke, que ha estat l’MVP del partit, però també de Yankuba Sima, qui l’ha seguit de prop.

Penya 72 – 61 Baskonia

Ara bé, el triomf més destacat dels tres ha estat el del Club Joventut de Badalona contra el dificilíssim Baskonia al Pavelló Olímpic. El treball defensiu dels de Carles Duran ha assecat els bascos, que han acabat amb pocs punts, la gran majoria d’ells anotats per Wade Baldwin IV. El joc col·lectiu dels verd-i-negres s’ha imposat al dels de Dusko Ivanovic, sobretot al segon quart, i amb un molt bon partit, especialment, de Vladimir Brodziansky, Derek Willis i Ante Tomic.



Més notícies
Hamilton, al Gran Premi de Rússia | Europa Press
Hamilton ho torna a fer
Notícia: Hamilton ho torna a fer
Comparteix
El pilot birtànic pren el lideratge a Verstappen el dia que aconsegueix la seva victòria número 100
Dean Berta Viñales ha mort als setze anys | MotoGP
Tràgica mort del pilot català Dean Berta Viñales als 15 anys
Notícia: Tràgica mort del pilot català Dean Berta Viñales als 15 anys
Comparteix
El cosí de Maverick ha patit un accident fatal al circuit de Jerez

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa