Món Esport
Tràgica mort del pilot català Dean Berta Viñales als 15 anys
  • CA

El jove pilot català de motociclisme Dean Berta Viñales, de només quinze anys, ha mort en un tràgic accident al circuit de Jerez durant la prova de Supersport 300. Ha patit una caiguda fortíssima i ha estat traslladat d’urgència a l’Hospital General de Sevilla, on no han pogut fer res per salvar-li la vida i han acabat comunicant la seva mort. Dean Berta Viñales era cosí del famós pilot català de MotoGP Maverick Viñales.

Dean Berta Viñales era corredor de l’equip Viñales Racing Team i es trobava al grup que liderava la cursa al circuit de Jerez, juntament amb Alejandro Carrión, Harry KhouriYeray Ruiz. Tots ells s’han vist involucrats en un accident, el qual ha acabat de forma fatal per al jove pilot empordanès. El món del motociclisme s’està mostrant profundament dolgut per aquesta notícia a les xarxes socials, on s’ha comunicat la mort de Dean Berta Viñales.

Novament, aquesta tragèdia torna a posar sobre la taula el debat sobre el perill i el risc dels esports de motor i les edats amb les quals poden competir els pilots. Fa dos mesos justos, el 25 de juliol d’aquest mateix any, va morir un altre pilot menor d’edat. Hugo Millán, de només catorze anys, no va poder superar les ferides d’un greu accident al circuit de Motorland, a l’Aragó, i va morir durant la celebració de l’European Talent Cup.

Aquestes notícies són absolutament devastadores, ja que es veuen involucrades moltes parts, les quals pateixen molt després d’un cas com aquest. Per una banda hi ha la família de la víctima, que veu com mor una persona molt i molt jove, però també ho passen molt malament els pilots que han participat involuntàriament de l’accident i les seves respectives famílies. De moment, però, no hi ha cap canvi a la normativa previst que pugui impedir que passin coses com aquesta.



Més notícies
Leo Messi, amb el PSG | Europa Press
Leo Messi genera una gran preocupació al PSG
Notícia: Leo Messi genera una gran preocupació al PSG
Comparteix
L'argentí podria perdre's el partit de Champions contra el Manchester City
Sergio Ramos i Leo Messi, presentats a París | Europa Press
Sergio Ramos i Leo Messi podrien carregar-se un jugador del PSG
Notícia: Sergio Ramos i Leo Messi podrien carregar-se un jugador del PSG
Comparteix
Ambdós futbolistes tenen una debilitat especial per Keylor, cosa que deixa Donnarumma sense lloc

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Excursionista veterà. a setembre 25, 2021 | 18:51
    Excursionista veterà. setembre 25, 2021 | 18:51
    Nois, el motociclisme, com molt esports, és un esport de risc. Jo mateix he practicat el muntanyisme, que també ho és; no m'ha passat res, però he vist morir a dos companys...... El meu condol més sincer als familiars d'aquest noi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa