Món Esport
Leo Messi genera una gran preocupació al PSG
  • CA

El futbolista argentí del París Saint-Germain (PSG) Leo Messi està començant a generar un gran neguit important al club francès. De forma inesperada, aquesta setmana es va notificar una lesió al seu genoll que el va obligar a ser baixa en el partit contra el Metz. El PSG no ha donat a conèixer l’abast exacte d’aquests problemes físics de l’astre de Rosario, però ara s’ha conegut que tampoc no ha entrat a la convocatòria del següent partit dels parisencs, en aquest cas contra el Montpellier. Això suposa un contratemps molt important per a Mauricio Pochettino, que perd un futbolista sobre el qual s’hauria d’estructurar, en gran parti, el joc del seu equip.

Ara bé, els partits contra el Metz i el Montpellier tampoc no són un maldecap especialment important per al PSG. El primer duel el van aconseguir guanyar in extremis al temps afegit, però amb jugadors com Kylian Mbappé o Neymar Jr. haurien de poder resoldre els compromisos de la Ligue 1 amb força tranquil·litat. El que realment preocupa, i molt, al PSG i a la seva afició és el partit de després del Montpellier, el qual serà de la UEFA Champions League, de la fase de grups, contra el totpoderós Manchester City dirigit pel català Pep Guardiola.

Els parisencs ja van empatar, de forma inexplicable, contra el Bruges en el primer enfrontament de la lligueta. Això fa que estiguin en una situació molt i molt delicada, perquè el seu grup és dels més exigents i contra els belgues no podien fallar. Ara estan obligats a sumar punts contra el Manchester City i contra el Red Bull Leipzig, que són dos equips que no els hi ho posaran gens senzill. Sense Leo Messi, el duel contra els de Pep Guardiola serà molt més difícil per als futbolistes entrenats per Mauricio Pochettino.



Més notícies
Sergio Ramos i Leo Messi, presentats a París | Europa Press
Sergio Ramos i Leo Messi podrien carregar-se un jugador del PSG
Notícia: Sergio Ramos i Leo Messi podrien carregar-se un jugador del PSG
Comparteix
Ambdós futbolistes tenen una debilitat especial per Keylor, cosa que deixa Donnarumma sense lloc
Els aficionats del Saint-Étienne, durant un partit | Europa Press
Compren un club francès per prendre el monopoli al PSG
Notícia: Compren un club francès per prendre el monopoli al PSG
Comparteix
El príncep de Cambodja vol convertir en Saint-Étienne en un dels grans equips d'Europa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer. a setembre 25, 2021 | 13:37
    Culer. setembre 25, 2021 | 13:37
    Us el confiteu. Apa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa