El pilot britànic de Fórmula 1 Lewis Hamilton ha tornat a demostrar que vol convertir-se en el millor corredor de la història d’aquest esport i que, de fet, es troba a només un pas de fer-ho realitat. Al circuit de Sotxi, al Gran Premi de Rússia, el membre de l’equip Mercedes s’ha imposat al seu màxim rival, Max Verstappen, i li ha pres el lideratge de la classificació general. El pilot belga de Red Bull s’ha hagut de conformar amb la segona posició, però només es troba a dos punts de Hamilton a la taula.

Aquesta victòria, a més a més, és especialment important i simbòlica per al pilot britànic, ja que és la número 100. Ja fa temps que va superar Michael Schumacher com a corredor amb més triomfs en grans premis i també en poles i podis, però aquesta xifra tan rodona és destacable. Amb set Mundials a la butxaca, Hamilton i Schumacher només empaten en aquest rècord, però el de Mercedes és ferm candidat a guanyar el vuitè i regnar en solitari. Verstappen, però, li està posant les coses molt difícils, més que cap altre pilot en els darrers anys. De fet, els darrers campionats del món havien estat poc emocionants o havien tingut poca intriga per aquest fet, perquè es donava Hamilton com a guanyador abans de començar, i aquest curs les coses han canviat a favor de l’espectacle.

Pel que fa a la resta de la classificació, destaca que Carlos Sainz hagi obtingut la tercera posició. Es troba sisè a la general. Qui segueix Verstappen i Hamilton a la taula és Valtteri Bottas, però es troba a una distància insalvable, de la mateixa manera que Lando Norris, quart, i Sergio Pérez, cinquè. No cal dir que aquest Mundial és cosa de dos i que els altres competeixen entre ells en una lligueta a part.



Més notícies
Dean Berta Viñales ha mort als setze anys | MotoGP
Tràgica mort del pilot català Dean Berta Viñales als 15 anys
Notícia: Tràgica mort del pilot català Dean Berta Viñales als 15 anys
Comparteix
El cosí de Maverick ha patit un accident fatal al circuit de Jerez
Els jugador del Barça celebren un gol | FC Barcelona
Victòria balsàmica abans d’una setmana clau (3-0)
Notícia: Victòria balsàmica abans d’una setmana clau (3-0)
Comparteix
Memphis, Luuk de Jong i Ansu Fati reconcilien el Barça amb el triomf

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa