El Barça s’imposa al Milà (56-72)

El matx ha començat amb poca anotació entre els dos conjunts, en un partit en què els italians han apostat fort amb la sortida a pista de Sergio Rodríguez. Així i tot, el primer període que s’ha tancat amb pocs punts (12-15) i aquesta dinàmica s’ha mantingut així fins al descans.

El Barça, però, s’ha sabut trobar més còmode en aquest context i ha pogut completar uns grans últims minuts del segon període. Amb els estàndards habituals com a punts claus de l’ofensiva blaugrana, com Mirotic, els de Saras s’han distanciat a nou punts del Milà al descans (29-38).

En el tercer període, els catalans han posat sobre la pista una gran defensa que ha trencat el partit. A més a més, les recuperacions de pilota han permès fer més ampli l’avantatge del Barça en el partit (44-55). Amb un Calathes molt solvent repartint assistències, els culers no han abaixat el ritme i han col·locat el 56-72 final al marcador. El Barça segueix líder en solitari a l’Eurolliga amb quatre partits de la fase regular per jugar.