Món Esport
Remuntada èpica del Girona per pujar al tren de l’ascens (1-2)
  • CA

Durant 45 minuts, el Girona ha començat a mirar més la zona baixa de la taula, és a dir, la permanència, que el play-off d’ascens, que és on volen ser al finalitzar la temporada. Ara bé, a la sortida dels vestidors, els catalans han fet un pas endavant i han decidit seguir confiant en la possibilitat, molt llunyana ara per ara, de poder tornar a la Primera Divisió.

Els de Francisco s’han enfrontat a un Las Palmas que arribava a aquest partit en les mateixes condicions que els gironins. Empatats a punts i a terra de ningú, el guanyador podia mirar cap amunt i el perdedor cap avall a la classificació. Al minut 41, Lemos ha avançat els illencs de penal.

Pintaven bastos per al Girona, que fora de casa tenia la remuntada complicada, però Mamadou Sylla ha retornat la il·lusió als blanc-i-vermells amb un gol tot just tornar de vestidors. Yan Couto ha capgirat el marcador al minut 63 i els visitants han pogur mantenir aquest avantatge fins al final.

Ara mateix, el Girona és vuitè a la classificació, amb un partit més que la resta de rivals, i encara a quatre punts de la zona del play-off d’ascens. Les dues primeres posicions ja són virtualment impossibles, a catorze punts, però els de Francisco encara poden buscar la promoció amb un canvi d’actitud i una bona ratxa.



Més notícies
La primera reunió de la junta directiva de Laporta | FC Barcelona
Yuste, Fort, Romeu i els altres noms de la junta directiva de Laporta
Notícia: Yuste, Fort, Romeu i els altres noms de la junta directiva de Laporta
Comparteix
S'han definit i oficialitzat els càrrecs en la primera reunió
Jordi Alba i Joan Laporta, abraçats | FC Barcelona
Jordi Alba explica la reacció del vestidor a la victòria de Laporta
Notícia: Jordi Alba explica la reacció del vestidor a la victòria de Laporta
Comparteix
Ha assistit amb el nou president a un acte a l'Hospitalet de Llobregat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa